To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center

Lyssna på poddar på en högtalare eller skärm från Google Nest

Med högtalare och skärmar från Google Nest och Google Home kan du lyssna på populära poddar och poddserier via Google Podcasts eller Spotify i hela bostaden.

Obs! Vilka poddar, poddleverantörer och röstkommandon för poddar som är tillgängliga varierar beroende på land, region och språk.

Det går bara att länka ett konto per streamingtjänst och person. Om du till exempel har två Spotify-konton kan du bara använda ett av dem på enheterna. Läs mer om hur du länkar dina poddtjänster och anger en standardtjänst.

Du kan styra vilket innehåll som ska vara tillgängligt med inställningarna för digitalt välmående i Google Home-appen.

Styra poddar och poddserier med rösten

Du vill: Säg ”Hey Google” följt av:
Lyssna på en podd ”Lyssna på [poddens namn] på [poddtjänst]”
”Spela upp [poddens namn] på [poddtjänst]”
Fortsätta lyssna på en podd ”Fortsätt lyssna på [poddens namn]”
”Spela upp min podd”
Lyssna på senaste avsnittet av en podd ”Lyssna på det senaste avsnittet av [poddens namn].”
Lyssna på nästa eller föregående avsnitt ”Nästa avsnitt”
”Föregående”
”Hoppa över”
Pausa ”Pausa”
”Pausa podden”
Återuppta ”Återuppta”
”Fortsätt spela upp”
Ställa in volymen ”Högre”
”Ställ in volymen på 40 %”
Stoppa ”Stäng av”
”Stäng av podden”
Ändra uppspelningshastigheten ”Spela upp i dubbel hastighet”
”Spela upp långsammare”
”Spela upp dubbelt så snabbt”
”Spela upp hälften så snabbt”
Ta reda på vad som spelas upp (podd) ”Vad spelas?”
”Vilken podd är det som spelas?”
Upptäcka nya poddar ”Rekommendera en podd”
”Spela upp en komedipodd”
”Hitta poddar om investeringar”

Du kan interagera med Google Assistent via högtalaren eller skärmen medan du lyssnar på en podd. När du aktiverar Google-assistenten pausas podden tills du har slutfört interaktionen.

Andra sätt att styra poddar

Från Google-enheten

Google Home- och Nest-högtalare

Obs! Pekgester för högtalare ändrar bara volymen för media och Google Assistent. Du kan ändra volymen för alarm och timers med Google Home-appen eller menyn Snabbinställningar på en Nest-skärm.

Google Home Google Home

Du vill: Tryck på Google Home så här: Bild
Höja volymen Svep medurs på ovansidan.
Sänka volymen

Svep moturs på ovansidan.

Obs! När volymen är inställd på 0

• är medieljudet avstängt
  • talar Google-assistenten på 5 % av volymen.
Tala in din begäran Håll nere på ovansidan.

Googel Nest Mini Google Nest Mini (2:a generationen)

Obs! Google Nest Mini (2:a generationen) har ett skruvhål för väggmontering på baksidan. Om enheten saknar skruvhål för väggmontering har du en Google Home Mini (1:a generationen).

Om du vill byta plats på höger och vänster kontroll kan du öppna Google Home-appen Tryck på Favoriter eller Enheter trycka länge på rutan för Nest Mini. Tryck på Inställningar Ljud Omvänd plats på enhetskontroller.

Du vill: Tryck på Google Nest Mini så här: Bild
Pausa, återuppta eller stoppa media

Tryck mitt på Nest Mini.

Google Nest Mini center tap

Höja volymen

Tryck på höger sida på Nest Mini.

Volymen kan ställas in på mellan 0 och 100 %. Varje tryck ändrar volymen med 10 %.

Google Nest Mini volume up

Sänka volymen

Tryck på vänster sida på Nest Mini.

Volymen kan ställas in på mellan 0 och 100 %. Varje tryck ändrar volymen med 10 %.

Obs! När volymen är inställd på 0

• är medieljudet avstängt
  • talar Google-assistenten på 5 % av volymen.
Google Nest Mini volume down

Google Home Mini Google Home Mini (1:a generationen)

Du vill: Tryck på Google Home Mini så här: Bild
Pausa, återuppta eller stoppa media Håll nere på någon av sidorna på Home Mini.

Höja volymen

Tryck på höger sida av Home Mini.

Volymen kan ställas in på mellan 0 och 100 %. Varje tryck ändrar volymen med 10 %.

Sänka volymen

Håll nere på vänster sida av Home Mini.

Volymen kan ställas in på mellan 0 och 100 %. Varje tryck ändrar volymen med 10 %.

Obs! När volymen är inställd på 0

• är medieljudet avstängt
  • talar Google-assistenten på 5 % av volymen.

Google Home Max Google Home Max

Du vill: Tryck på Google Home Max så här: Bild

Pausa, återuppta eller stoppa media

Horisontell placering: Tryck på linjen på ovansidan.

Vertikal placering: Tryck på linjen på höger sida.

Höja volymen

Horisontell placering: Svep från vänster till höger längs linjen på ovansidan.

Vertikal placering: Svep uppåt längs linjen på höger sida.

Sänka volymen

Horisontell placering: Svep från höger till vänster längs linjen på ovansidan.

Vertikal placering: Svep nedåt längs linjen på höger sida.

Obs! När volymen är inställd på 0

• är medieljudet avstängt
  • talar Google-assistenten på 5 % av volymen.

Google Nest Audio Google Nest Audio

Du vill: Tryck så här på Google Nest Audio: Bild
Pausa, återuppta eller stoppa media Tryck mitt på Nest Audio.

Höja volymen

Tryck på höger sida på Nest Audio.

Volymen kan ställas in på mellan 0 och 100 %. Varje tryck ändrar volymen med 5 %.

Sänka volymen

Tryck på vänster sida på Nest Audio.

Volymen kan ställas in på mellan 0 och 100 %. Varje tryck ändrar volymen med 5 %.

Obs! När volymen är inställd på 0

• är medieljudet avstängt
  • talar Google-assistenten på 5 % av volymen.

Nest Wifi point Google Nest Wifi-åtkomstpunkt

Du vill: Tryck på Nest Wifi-åtkomstpunkten så här: Bild
Pausa, återuppta eller stoppa media Tryck mitt på Nest Wifi-åtkomstpunkten. Nest Wifi center tap

Höja volymen

Tryck på höger sida på Nest Wifi-åtkomstpunkten.

Volymen kan ställas in på mellan 0 och 100 %. Varje tryck ändrar volymen med 10 %.

Nest Wifi point volume up

Sänka volymen

Tryck på vänster sida på Nest Wifi-åtkomstpunkten.

Volymen kan ställas in på mellan 0 och 100 %. Varje tryck ändrar volymen med 10 %.

Obs! När volymen är inställd på 0

• är medieljudet avstängt
  • talar Google-assistenten på 5 % av volymen.
Nest Wifi point volume down

Google Nest-skärmar

Obs! Du kan ändra volymen för alarm och timers via menyn Snabbinställningar. Volymknappen och mediekortet styr endast volymen för media och Google Assistent.

Använd mediekortet för att pausa, återuppta, spela upp föregående eller nästa låt eller ändra vilka enheter som spelar upp media.

Volymknapp

Du vill: Tryck på Nest Hub eller Nest Hub Max så här: Bild

Höja volymen

Tryck på den övre volymknappen på Nest-skärmens baksida.

Volymen kan ställas in på mellan 0 och 100 %. Varje tryck ändrar volymen med 5 %.

Sänka volymen

Tryck på den nedre volymknappen på Nest-skärmens baksida.

Volymen kan ställas in på mellan 0 och 100 %. Varje tryck ändrar volymen med 5 %.

Obs! När volymen är inställd på 0

• är medieljudet avstängt
  • talar Google-assistenten på 5 % av volymen.
Menyn Snabbinställningar
  1. Du öppnar menyn Snabbinställningar genom att svepa uppåt från skärmens nederkant.
  2. Tryck på Volym .
    • Använd huvudvolymreglaget för media och Google Assistent.
    • Om det behövs trycker du på Utöka för att öppna volymreglaget för timers och alarm .
  3. Ändra volymen genom att dra skjutreglaget åt vänster eller höger.

Mediekort

1. Du hittar mediekortet genom att svepa nedåt från skärmens överkant följt av trycka på Media.
    • Obs! Om media som spelas upp visas på skärmen kan du trycka på skärmen i stället.
  2. Använd kontrollerna på kortet för att pausa, återuppta eller spela upp föregående eller nästa låt.
  3. Du kan öppna fler kontroller genom att trycka på [skärmens namn] . En lista med tillgängliga enheter och ett volymreglage för varje enhet som spelar upp något visas.
    • Du kan starta eller stoppa medieuppspelningen på en enhet genom att trycka på alternativknappen bredvid namnet.
    • Du kan ändra volymen på en aktiv enhet genom att dra skjutreglaget åt vänster eller höger.

Google Pixel Tablet (hubbläge)

När du ändrar volymen på Pixel Tablet medan den är dockad ändras också volymen på laddningsstationen med högtalare.

Volymknapp

Du vill: Tryck så här på Google Pixel Tablet:
Höja volymen

Tryck på sidoknappen som är närmast av/på-knappen.

Höj volymen

Sänka volymen

Tryck på sidoknappen som är längst bort från av/på-knappen.

Sänk volymen

Mediewidget

När media spelas upp i hubbläget kan du styra uppspelningen på lås- och startskärmen genom att trycka. En mediewidget visas automatiskt. Den har knappar för att styra det som spelas upp.

Vissa medieappar har widgetar som du kan lägga till på startskärmen för enkel styrning med pekgester. Placera widgeten på startskärmen och tryck sedan på den för att ändra volymen, pausa uppspelningen, hoppa över eller byta låtar eller poddar, byta radiokanal med mera.

Med Google Home-appen

1. Kontrollera att telefonen eller surfplattan är länkad till samma konto som högtalaren eller skärmen.
  2. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryck på Favoriter .
  4. Tryck på den aktuella mediesessionen för
    • uppspelningskontroller
    • volymkontroll (media och Google Assistent)
    • val av uppspelningsenhet.

Felsökning

Om högtalaren eller skärmen inte spelar upp podden du begärde testar du att lägga till mer specifik information, till exempel titeln eller streamingtjänsten, i begäran.

Om du fortfarande inte får fram din podd kontrollerar du om filter blockerar poddar eller om funktionen Paus är aktiverat i inställningarna för digitalt välmående.

Relaterade länkar

Styra volymen på högtalare och skärmar från Google Nest
Lyssna på musik på högtalare och skärmar från Google Nest
Lyssna på poddar via Google Podcasts
Ställa in och hantera en sovtimer på högtalaren eller skärmen från Google Nest