To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

De speaker of het scherm van Google Nest of Google Home opnieuw opstarten

Je kunt verschillende problemen oplossen door de speaker of het scherm van Google Nest of Google Home opnieuw op te starten. Er zijn twee manieren om je speaker of scherm opnieuw op te starten.

Vanuit de Google Home-app

1. Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is gekoppeld aan hetzelfde account als je speaker of scherm.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3.  Houd je vinger op de tegel van je apparaat.
  4. Tik rechtsboven op Instellingen  en dan Meer Meer en dan Opnieuw opstarten.

Google Nest of de Google Home loskoppelen

1. Haal het netsnoer uit je speaker of scherm.
  2. Wacht ongeveer één minuut.
  3. Sluit het netsnoer weer aan.

Opmerking: De Google Home-speaker of het Google Nest-scherm opnieuw opstarten is niet hetzelfde als terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Hier vind je meer informatie over hoe je je apparaat terugzet naar de fabrieksinstellingen.