Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Genstart Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm

Hvis du genstarter din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm, kan det muligvis løse flere problemer. Du kan genstarte din højttaler eller skærm på to måder.

I Google Home-appen

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet er knyttet til den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3.  Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og så Mere More og så Genstart.

Afbryd forbindelsen til din Google Nest eller Google Home

1. Træk stikket ud af din højttaler eller skærm.
  2. Vent ca. 1 minut.
  3. Sæt strømstikket i igen.

Bemærk! Hvis du genstarter en Google Home-højttaler eller en Nest-skærm, svarer det ikke det til at nulstille Google Home-højttaleren eller Nest-skærmen. Få flere oplysninger om gendannelse af fabriksindstillingerne på din enhed.