To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Del tilbakemelding om Google Nest

Vi er alltid ute etter å forbedre Google Nest- og Home-høyttalerne og -skjermene, og vi setter stor pris på tilbakemeldinger fra brukerne. Så fortell oss hva du syns. Vi vil gjerne høre hva du har å si. Du kan sende tilbakemeldinger på to måter – med stemmen eller med Google Home-appen.

Merk: For at vi skal kunne undersøke saken på best mulig måte, er det greit om du sender enhetsloggene i rapporten. Hvis du vil gjøre dette, kontrollér at «Send bruksstatistikk og programstopprapporter for enheten til Google» er på, før du sender tilbakemeldingen. Hvis du foretrekker at denne innstillingen er av, slår du den av igjen etter at du har sendt tilbakemeldingen.

Send tilbakemelding med stemmen

Handling: Si «Ok Google» eller «Hey Google» og deretter dette: Dette gjør Google Home- eller Nest-enheten:
Send tilbakemelding til Google «Send tilbakemelding»

Den transkriberer taletilbakemeldingen og sender transkripsjonen til Google Nest-teamet. Det blir ikke lagret noe lydopptak av tilbakemeldingen.

Hvis du bruker en skjermenhet og ikke vil ta med personopplysninger eller en skjermdump, kan du fjerne avmerkingen for Inkluder personopplysninger eller Inkluder skjermdump
Når du er ferdig, trykker du på Send.

Send tilbakemelding fra Google Home-appen

Trinn 1. Slå på enhetsrapporter

1. Sørg for at telefonen eller nettbrettet er koblet til det samme wifi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som høyttaleren, skjermen, Chromecasten eller Pixel Tablet-enheten.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  4. Trykk på Innstillinger Gjenkjenning og deling.
  5. Slå på Send bruksstatistikk og programstopprapporter for [enhetsmodell] til Google. (Eksempel: Send bruksstatistikk og programstopprapporter for Google Home til Google.)

Trinn 2. Del tilbakemeldingen

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.

1. Øverst til høyre trykker du på forbokstaven din eller profilbildet for Google-kontoen din.

2. Trykk på Tilbakemelding etterfulgt av enhetstypen du vil gi tilbakemelding om.

3. Trykk på Kom i gang.

4. Skriv inn tilbakemeldingen din i feltet. Ikke oppgi sensitiv informasjon.

5. Trykk på Send .

6. Du kan vise eller skjule informasjon ved behov. Du kan også fjerne skjermdumpen. Eventuelt kan du trykke på Legg ved en skjermdump hvis du har fjernet den ved et uhell.

7. Trykk på Fortsett.

8. Velg Ja eller Nei når du blir bedt om å motta informasjon eller oppdateringer via e-post om tilbakemeldingen.