To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Lyt til musik på Google Nest-højttalere og -skærme

Lyt til musik fra populære musiktjenester efter kunstner, sang, genre, album, playliste, stemning eller aktivitet.

Uanset om én eller flere personer bruger en Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm, kan den enkelte bruger kun tilknytte én konto pr. streamingtjeneste. Få flere oplysninger om, hvordan du tilknytter dine musiktjenester og angiver din standardtjeneste.

Du får forskellig musik baseret på indholdsudbyderen og dit abonnement.

*Bemærk! Nogle af disse udbydere er muligvis ikke tilgængelige i dit område. Kontakt udbyderen for at få oplysninger om dennes tilgængelighed i dit område, eller se de musikudbydere, der er tilgængelige med Google Assistent.

• YouTube Music*, Spotify*, Pandora* – Du får et mix af sange, der er inspireret af den sang, det album eller den kunstner, du anmodede om.
  • YouTube Premium*, YouTube Music Premium*, Spotify Premium*, Apple Music*, Pandora Premium*, Deezer Premium* – Du får specifikke sange, album eller kunstnere samt musik baseret på genre, stemning, aktivitet eller dine personlige playlister.

Bemærk! Hvis Digital balance er aktiveret, begrænses eller blokeres denne funktion muligvis af Pause, filtre eller Forstyr ikke.

Få flere oplysninger om Digital balance

Grundlæggende stemmekommandoer for alle indholdsudbydere

Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Anmod om en sang "Afspil [navn på sang]"
"Afspil [navn på sang] af [navn på kunstner]"
"Afspil [navn på sang] fra [navn på album]"
"Afspil [navn på sang] på [musiktjeneste]"
"Afspil sange, der minder om [navn på sang]"
Anmod om en kunstner "Afspil [navn på kunstner]"
"Afspil musik af [navn på kunstner]"
"Afspil [navn på kunstner] på [musiktjeneste]"
"Afspil sange, der minder om [navn på kunstner]"
Anmod om et album "Afspil [navn på album]"
"Afspil [navn på album] af [navn på kunstner]"
"Afspil [navn på album] af [navn på kunstner] på [musiktjeneste]"
Spil musik baseret på genre, stemning eller aktivitet "Afspil klassisk musik"
"Afspil glad musik"
"Afspil musik til madlavning"
"Afspil [genre] på [musiktjeneste]"
Afspil personligt tilpasset foreslået indhold fra den valgte tjeneste "Afspil noget musik"
"Afspil [genre] på [musiktjeneste]"

Bland

"Bland"
"Bland [album]"
"Bland noget musik"
"Afspil [album], og bland"
"Afspil [album] blandet"
"Afspil [album] i blandet rækkefølge"

Du kan også bruge navnet på en kunstner eller playliste i stedet for navnet på et album.

Sæt på pause "Pause"
"Sæt musikken på pause"
Genoptag "Genoptag"
"Fortsæt afspilningen"
Stop "Stop"
"Stop musikken"
Afspil næste sang "Næste"
"Spring over"
"Næste sang"
Find ud af, hvad der afspilles "Hvad lytter jeg til?"
"Hvad er det her for en sang?"
"Hvilken kunstner er det her?"
Juster lydstyrken "Højere"
"Indstil lydstyrken til 40 %"

Afspil musik på dine højttalere, dit fjernsyn eller din videoenhed

Bemærk! Du skal bruge en Chromecast, et fjernsyn med indbygget Chromecast eller et fjernsyn med indbygget Assistent, som er knyttet til Google Nest- eller Google Home-højttaleren eller -skærmen.

"Afspil musik på fjernsynet i min stue"
"Afspil [genre] på højttalerne i mit soveværelse"

Afspil musik på en højttalergruppe

"Afspil musik på [navn på højttalergruppe]"

Bemærk! Konfigurer en højttalergruppe i Google Home-appen for at aktivere denne funktion.

Avancerede stemmekommandoer til abonnementsbaserede tjenester

*Bemærk! Nogle af disse udbydere er muligvis ikke tilgængelige i dit område. Kontakt udbyderen for at få oplysninger om dennes tilgængelighed i dit område, eller se de musikudbydere, der er tilgængelige med Google Assistent.

YouTube Music og YouTube Music Premium*

Hvis du vil lytte til YouTube Music på din højttaler eller skærm, skal du tilknytte din YouTube Music-konto. Du kan lytte til musik via YouTube Music på flere forskellige måder.

Med personligt indhold kan du afspille dine personlige playlister, se de sange, du har givet et like, og få adgang til indholdet i din musiksamling på dine enheder. Få flere oplysninger om personligt indhold, og hvordan du aktiverer det.

YouTube Music Premium

Hvis du har en YouTube Music Premium-konto, kan du afspille indhold on-demand. Du kan få bestemte sange og album, musik baseret på genre, stemning eller aktivitet og organiserede playlister fra YouTube Music.

YouTube Music

Hvis du ikke har en YouTube Music Premium-konto, får du et mix af sange, der er inspireret af den sang, det album eller den kunstner, du anmodede om. Du kan ikke få bestemte sange eller album on-demand, men du kan bede om musik baseret på genre, stemning eller aktivitet og om organiserede playlister fra YouTube Music.

Det får du

Du kan forvente følgende, hvis du bruger YouTube Music eller YouTube Music Premium:

YouTube Music på højttalere eller skærme, smarthøjttalere eller lydgrupper afspiller:

YouTube Music Premium på højttalere eller skærme, smarthøjttalere eller lydgrupper afspiller:

Anmod om en sang

Mix af sange, der er inspireret af den sang, der blev anmodet om

Den sang, der blev anmodet om

Anmod om et album

Mix af sange, der er inspireret af det album, der blev anmodet om

Det album, der blev anmodet om

Anmod om en YouTube Music-genereret playliste

Den playliste, der blev anmodet om, og nært beslægtede playlister, som blandes

Den playliste, der blev anmodet om

Anmod om en personlig playliste Mix af sange, der er inspireret af den playliste, der blev anmodet om Den playliste, der blev anmodet om

Afspil uploadet musik

Understøttes ikke

Musik eller album fra din samling

(Personligt indhold skal være aktiveret).

Afspil sange, du har givet et like

Højttalere: Et mix, der er inspireret af musik, som du har givet et like

Smartskærme: Playliste med sange, du har givet et like, med annoncer

(Personligt indhold skal være aktiveret).

Playliste med sange, du har givet et like

(Personligt indhold skal være aktiveret).

Afspil en tidligere sang

Understøttes ikke

Understøttes

Gentag en sang, eller spol frem i en sang

Understøttes ikke

Understøttes

Bemærk! Hvis du har aktiveret Voice Match, verificerer funktionen din identitet, før der afspilles personlige playlister eller sange, du har givet et like.

Det kan tage flere timer, før din højttaler eller skærm genkender en nyoprettet privat playliste.

Avancerede stemmekommandoer

Ud over de grundlæggende stemmekommandoer kan du bruge disse avancerede kommandoer, når du lytter til YouTube Music Premium.

Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:

Giv en sang et like eller dislike

"Jeg kan lide sangen", "Giv et like" eller "Jeg kan ikke lide sangen" og "Giv et dislike"

Giv det mix, du lytter til i øjeblikket, et like eller dislike

"Gem mixet", "Følg mixet" eller "Fjern mixet" og "Følg ikke mixet"

Afspil sange, du har givet et like

"Afspil sange, jeg har givet et like", "Afspil musik, jeg kan lide" eller "Afspil sange, jeg kan lide"

Afspil en offentlig playliste

"Afspil de 100 mest populære sange" eller "Afspil [navn på playliste]"

Afspil en personlig playliste

"Afspil [navngivet playliste]"

Afspil uploadet musik

"Afspil [navn på sang] fra min samling"

Afspil forrige sang

"Tilbage" eller "Forrige"

Spol frem

"Spring [X] sekunder frem"

Bland

"Bland"

Gentag en sang

"Afspil den igen" eller "Afspil sangen igen"

Bemærk! Du skal købe et YouTube Premium-abonnement for at få bestemte sange og album. Der kræves et YouTube Premium-abonnement til de fleste funktioner. Den Google-konto, du har brugt til at tilknytte din højttaler eller skærm, er den YouTube Music-konto, der som standard er knyttet til din højttaler eller skærm. Hvis du vil ændre, hvilken YouTube Music-konto der er knyttet til din højttaler eller skærm, skal du fjerne tilknytningen af den Google-konto, der blev brugt til at konfigurere din højttaler eller skærm. Få flere oplysninger om, hvordan du fjerner tilknytningen af en Google-konto fra din højttaler eller skærm og tilknytter en ny Google-konto.

Spotify og Spotify Premium*

Hvis du vil lytte til Spotify på din højttaler eller skærm, skal du tilknytte din Spotify-konto. Du kan lytte til musik på forskellige måder via Spotify.

Spotify Premium

Hvis du har en Spotify Premium-konto, kan du afspille indhold on-demand. Du kan få bestemte sange, album og kunstnere samt musik baseret på genre, stemning eller aktivitet, Spotifys organiserede playlister og dine personlige playlister.

Spotify

Hvis du ikke har en Spotify Premium-konto, får du et mix af sange, der er inspireret af den sang, det album, den kunstner eller de personlige playlister, du anmodede om. Du kan ikke få bestemte sange, album, kunstnere eller personlige playlister on-demand, men du kan bede om musik baseret på genre, stemning eller aktivitet og om organiserede playlister fra Spotify.

Spotify tilbyder også forskellige lytteoplevelser, hvis du caster til fjernsyn eller højttalere, så du kan høre din musik på flere måder. Få flere oplysninger om afspilning af musik på fjernsyn, højttalere og grupper.

Det får du

Du kan forvente følgende, hvis du bruger Spotify eller Spotify Premium på en bestemt enhed:

Spotify på din højttaler eller skærm eller i din lydgruppe afspiller: Spotify på en ekstern lydenhed med indbygget Chromecast (f.eks. Chromecast Audio) afspiller: Spotify på en ekstern videoenhed med indbygget Chromecast (f.eks. Chromecast)
afspiller:

Spotify Premium på
alle enheder (højttalere eller skærme, lydgrupper, lydenheder og videoenheder)

Anmod om en sang Mix af sange, der er inspireret af den sang, der blev anmodet om Mix af sange, der er inspireret af den sang, der blev anmodet om Den sang, der blev anmodet om Den sang, der blev anmodet om
Anmod om et album Mix af sange, der er inspireret af det album, der blev anmodet om Mix af sange, der er inspireret af det album, der blev anmodet om Den sang, der blev anmodet om Den sang, der blev anmodet om
Anmod om en kunstner Mix af sange, der er inspireret af den kunstner, der blev anmodet om En blandet liste med kunstnerens sange De mest populære sange fra kunstneren De mest populære sange fra kunstneren

Anmod om en organiseret playliste fra Spotify, f.eks. Discover Weekly

Den playliste, der blev anmodet om, i blandet rækkefølge Den anmodede playliste i blandet rækkefølge Den playliste, der blev anmodet om Den playliste, der blev anmodet om

Anmod om en personlig playliste på Spotify

Mix af sange, der er inspireret af playlisten Playlisten i blandet rækkefølge Den playliste, der blev anmodet om Den playliste, der blev anmodet om
Afspil en tidligere sang Understøttes ikke Understøttes ikke Understøttes Understøttes
Gentag en sang, eller spol frem i en sang Understøttes ikke Understøttes ikke Understøttes Understøttes

Avancerede stemmekommandoer

Ud over de grundlæggende stemmekommandoer kan du bruge disse avancerede kommandoer, når du lytter til Spotify eller Premium.

Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Afspil sange, du har givet et like, i din Spotify-samling "Afspil mine sange" eller "Afspil min samling"

Afspil playliste

Afspil en playliste i blandet rækkefølge

"Afspil Discover Weekly" eller "Afspil [navn på playliste]"

"Bland Discover Weekly" eller "Afspil [navn på playliste] i blandet rækkefølge"

Afspil en personlig playliste

Bland en personlig playliste

"Afspil [navn på playliste]"

"Bland [navngivet playliste]"

Giv en sang et like eller dislike

"Jeg kan lide sangen" eller "Jeg kan ikke lide sangen"

"Giv et like" eller "Giv et dislike"

Giv den playliste, det album eller den kunstner, der afspilles, et like eller dislike​​

"Gem denne playliste" eller "Fjern denne playliste"

"Følg denne playliste" eller "Følg ikke denne playliste"

Du kan også sige "dette album" eller "denne kunstner" i stedet for "denne playliste"

Afspil forrige sang "Tilbage" eller "Forrige"
Spol frem "Spring [X] sekunder frem"
Bland "Bland"
Gentag en sang "Afspil den igen" eller "Afspil sangen igen"
Afspil en playliste i loop "Gentag til" eller "Gentag fra"

Det kan tage flere timer, før din højttaler eller skærm genkender en nyoprettet privat playliste.

Apple Music*

Hvis du vil lytte til Apple Music på din højttaler eller skærm, skal du knytte din Google-konto til din Apple Music-konto. Bemærk! Du skal have et Apple Music-abonnement for at afspille musik på højttalere eller skærme.

Du kan få bestemte sange, album og kunstnere samt musik baseret på genre, stemning eller aktivitet, Apple Musics udvalgte playlister og dine personlige playlister.

Avancerede stemmekommandoer

Ud over de grundlæggende stemmekommandoer kan du bruge disse avancerede kommandoer, når du lytter til Apple Music.

Handlinger:

Sig "Hey Google" efterfulgt af:

Afspil sange, du har givet et like, i din Apple Music-samling

"Afspil mine sange" eller "Afspil min samling"

Afspil en playliste

Afspil en playliste i blandet rækkefølge

"Afspil New Music Daily" eller "Afspil [navn på playliste]"

"Bland New Music Daily" eller "Afspil [navn på playliste] i blandet rækkefølge"

Afspil en tilpasset playliste

Bland en tilpasset playliste

"Afspil [navn på playliste]"

"Bland [navngivet playliste]"

Giv en sang et like eller dislike

"Jeg kan lide sangen" eller "Jeg kan ikke lide sangen"

"Tommelfinger op" eller "Tommelfinger ned"

Giv den playliste, det album eller den kunstner, der afspilles, et like eller dislike

"Gem playlisten" eller "Slet playlisten"

"Følg playlisten" eller "Stop med at følge playlisten"

Du kan også sige "albummet" eller "kunstneren" i stedet for "playlisten".

Afspil forrige sang

"Tilbage" eller "Forrige"

Spol frem

"Spring [X] sekunder frem"

Bland

"Bland"

Gentag en sang

"Afspil den igen" eller "Afspil sangen igen"

Afspil en playliste i loop

"Gentag til" eller "Gentag fra"

Pandora og Pandora Premium (kun USA)*

Pandora er kun tilgængeligt i USA.

Pandora

Du får et mix af sange, der er inspireret af eller minder om sangen, albummet, kunstneren eller genren, du har valgt. Du kan ikke anmode om specifikke sange, kunstnere eller album. Der afspilles annoncer mellem sangene med jævne mellemrum.

Pandora Premium

Du kan anmode om specifikke sange. Fra en mobilenhed eller computer kan du også oprette playlister, der kan tilpasses efter behov og afspilles på din højttaler eller skærm. Din lytteoplevelse bliver ikke afbrudt af annoncer. Musikken afspilles i en højere kvalitet.

Hvis du vil lytte til Pandora på din højttaler eller skærm, skal du tilknytte din Pandora-konto.

Når du siger "Hey Google" efterfulgt af:

Pandora

Pandora Premium

"Spil min blandede liste", "Spil min blandede radio" Afspil personligt tilpasset radio fra Pandora Afspil personligt tilpasset radio fra Pandora

"Afspil min Thumbprint Radio"

Bemærk! Hvis du vil afspille din Thumbprint Radio, skal du have gemt flere kanaler og liket flere sange, for at Pandora kan forstå, hvad du kan lide.
Afspil personligt tilpasset radio baseret på sange, du har givet et like på Pandora Afspil personligt tilpasset radio baseret på sange, du har givet et like på Pandora

"Spil Radioactive af Imagine Dragons"

Der oprettes et mix, som afspiller lignende sange af relaterede kunstnere Pandora afspiller din sang efterfulgt af en playliste med lignende sange
"Afspil Hardwired af Metallica" Der oprettes et mix, som afspiller sange, der minder om sange, som findes på albummet Pandora afspiller det album, du har anmodet om
"Afspil Beyoncé" Der oprettes et mix, som afspiller sange af kunstneren og lignende kunstnere Pandora blander sange af kunstneren
"Afspil klassisk country" eller "Afspil [navn på Pandora-mix]" Mixet afspilles Mixet eller playlisten afspilles
"Like", "Dislike", "Jeg kan lide denne sang" Giv et like eller dislike til en sang fra Pandora Giv et like eller dislike til en sang fra Pandora

Deezer (Premium og Family)

Bemærk! Du skal have et Deezer Premium- eller Deezer Family-abonnement for at afspille musik på din højttaler eller skærm. Deezer-basisversionen understøttes ikke.

Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Afspil dit flow "Afspil mit flow"
Afspil organiserede playlister fra din samling "Afspil [navn på playliste]"
Afspil album "Afspil [navngivet album]"
Afspil forrige sang "Tilbage" eller "Forrige"
Spol frem "Spring [X] sekunder frem"
Bland "Bland"
Gentag en sang "Spil den igen", "Spil sangen igen" eller "Gentag sangen"

Lyt til musik med Voice Match

Hvis du har konfigureret Voice Match, kan gæster og bofæller ikke få adgang til indholdet i din samling.

Hvis du ikke har konfigureret Voice Match, kan gæster og bofæller få adgang til musikken i din samling.

Få flere oplysninger om Voice Match og medier på delte Google Nest- eller Google Home-enheder

Andre måder at styre musik på

Når der afspilles musik, kan du styre den via din højttaler eller skærm. Du kan også starte og styre musik via Google Home-appen.

Fra Google-enheden

Google Home- og Google Nest-højttalere

Vigtigt! Styring ved berøring på højttaleren ændrer kun lydstyrken for medier og Google Assistent. Du kan justere lydstyrken for alarmer og timere ved hjælp af Google Home-appen eller kvikmenuen på en Nest-skærm.

Google Home Google Home

Handlinger: Gør følgende på Google Home: Billede
Skru op for lyden Stryg med uret ovenpå.
Skru ned for lyden

Stryg mod uret ovenpå.

Bemærk! Når lydstyrken er indstillet til 0:

• Lyden er slået fra for medier
  • Google Assistent taler ved 5 % lydstyrke
Start din anmodning Hold fingeren ovenpå.

Googel Nest Mini Google Nest Mini (2. generation)

Bemærk! Google Nest Mini (2. generation) har et skruehul på bagsiden til vægbeslaget. Hvis din enhed ikke har et skruehul til vægbeslaget, er det en Google Home Mini (1. generation).

Hvis du vil bytte om på styringselementerne for højre og venstre, skal du åbne Google Home-appen Tryk på Favoritter eller Enheder hold fingeren på feltet for din Nest Mini. Tryk på Indstillinger Lyd Byt om på enhedens kontrolelementer.

Handlinger: Gør følgende på Google Nest Mini: Billede
Stop, genoptag eller sæt medier på pause

Tryk midt på Nest Mini.

Google Nest Mini center tap

Skru op for lyden

Tryk på højre side af Nest Mini.

Lydstyrken går fra 0-100 %. Hvert tryk justerer lydstyrken med 10 %.

Google Nest Mini volume up

Skru ned for lyden

Tryk på venstre side af Nest Mini.

Lydstyrken går fra 0-100 %. Hvert tryk justerer lydstyrken med 10 %.

Bemærk! Når lydstyrken er indstillet til 0:

• Lyden er slået fra for medier
  • Google Assistent taler ved 5 % lydstyrke
Google Nest Mini volume down

Google Home Mini Google Home Mini (1. generation)

Handlinger: Gør følgende på Google Home Mini: Billede
Stop, genoptag eller sæt medier på pause Hold fingeren på en af siderne på Home Mini.

Skru op for lyden

Tryk på højre side af Home Mini.

Lydstyrken går fra 0-100 %. Hvert tryk justerer lydstyrken med 10 %.

Skru ned for lyden

Hold fingeren på venstre side af Home Mini.

Lydstyrken går fra 0-100 %. Hvert tryk justerer lydstyrken med 10 %.

Bemærk! Når lydstyrken er indstillet til 0:

• Lyden er slået fra for medier
  • Google Assistent taler ved 5 % lydstyrke

Google Home Max Google Home Max

Handlinger: Gør følgende på Google Home Max: Billede

Stop, genoptag eller sæt medier på pause

Vandret position: Tryk på linjen ovenpå.

Lodret position: Tryk på linjen på højre side.

Skru op for lyden

Vandret position: Stryg fra venstre til højre langs linjen ovenpå.

Lodret position: Stryg opad langs linjen på højre side.

Skru ned for lyden

Vandret position: Stryg fra højre til venstre langs linjen ovenpå.

Lodret position: Stryg nedad langs linjen på højre side.

Bemærk! Når lydstyrken er indstillet til 0:

• Lyden er slået fra for medier
  • Google Assistent taler ved 5 % lydstyrke

Google Nest Audio Google Nest Audio

Handlinger: Gør følgende på Google Nest Audio: Billede
Stop, genoptag eller sæt medier på pause Tryk midt på Nest Audio.

Skru op for lyden

Tryk på højre side af Nest Audio.

Lydstyrken går fra 0-100 %. Hvert tryk ændrer lydstyrken med 5 %.

Skru ned for lyden

Tryk på venstre side af Nest Audio.

Lydstyrken går fra 0-100 %. Hvert tryk ændrer lydstyrken med 5 %.

Bemærk! Når lydstyrken er indstillet til 0:

• Lyden er slået fra for medier
  • Google Assistent taler ved 5 % lydstyrke

Nest Wifi point Google Nest Wifi-punkt

Handlinger: Gør følgende på Nest Wifi-punktet: Billede
Stop, genoptag eller sæt medier på pause Tryk midt på Nest Wifi-punktet. Nest Wifi center tap

Skru op for lyden

Tryk på højre side af Nest Wifi-punktet.

Lydstyrken går fra 0-100 %. Hvert tryk justerer lydstyrken med 10 %.

Nest Wifi point volume up

Skru ned for lyden

Tryk på venstre side af Nest Wifi-punktet.

Lydstyrken går fra 0-100 %. Hvert tryk justerer lydstyrken med 10 %.

Bemærk! Når lydstyrken er indstillet til 0:

• Lyden er slået fra for medier
  • Google Assistent taler ved 5 % lydstyrke
Nest Wifi point volume down

Google Nest-skærme

Vigtigt! Brug kvikmenuen til at justere lydstyrken for alarmer og timere. Lydstyrkeknappen og mediekortet kan kun bruges til at justerer lydstyrken for medier og Google Assistent.

Brug mediekortet til at sætte på pause, genoptage, afspille den forrige eller næste sang eller ændre, hvilke enheder der afspiller medier.

Lydstyrkeknap

Handlinger: Gør følgende på Nest Hub eller Nest Hub Max: Billede

Skru op for lyden

Tryk på den øverste lydstyrkeknap på bagsiden af Nest-skærmen.

Lydstyrken går fra 0-100 %. Hvert tryk justerer lydstyrken med 5 %.

Skru ned for lyden

Tryk på den nederste lydstyrkeknap på bagsiden af Nest-skærmen.

Lydstyrken går fra 0-100 %. Hvert tryk justerer lydstyrken med 5 %.

Bemærk! Når lydstyrken er indstillet til 0:

• Lyden er slået fra for medier
  • Google Assistent taler ved 5 % lydstyrke
Kvikmenu
  1. Åbn kvikmenuen ved at stryge opad fra bunden af skærmen.
  2. Tryk på Lydstyrke .
    • Brug skyderen til overordnet styring af lydstyrken til medier og Google Assistent
    • Tryk eventuelt på Udvid for at åbne lydstyrkeskyderen for timere og alarmer
  3. Stryg skyderen til venstre eller højre for at justere lydstyrken.

Mediekort

1. Du kan finde mediekortet ved at stryge nedad fra toppen og derefter tryk på Medier.
    • Bemærk! Hvis skærmen viser det medie, der afspilles, kan du trykke på skærmen i stedet.
  2. Brug styringselementerne på kortet til at sætte på pause, genoptage eller afspille den forrige eller næste sang.
  3. Tryk på [navn på display] for at åbne flere indstillinger. Der vises en liste over tilgængelige enheder og en skyder til justering af lydstyrken for hver enhed, der afspiller medier.
    • Du kan starte eller stoppe afspilningen af medier på en enhed ved at trykke på alternativknappen ud for navnet.
    • Du kan justere lydstyrken på en aktiv enhed ved at stryge skyderen til venstre eller højre.

Google Pixel Tablet (Hub-tilstand)

Når du ændrer lydstyrken på din Pixel Tablet, mens den er docket, ændres lydstyrken på højttalerdocken også.

Lydstyrkeknap

Handlinger: Gør følgende på Google Pixel Tablet:
Skru op for lyden

Tryk på sideknappen tættest på afbryderknappen.

Lydstyrke op

Skru ned for lyden

Tryk på sideknappen længst fra afbryderknappen.

Lydstyrke ned

Mediewidget

Når der afspilles medier i Hub-tilstand, kan du styre afspilningen på låseskærmen og startskærmen ved berøring. Der vises automatisk en mediewidget med knapper til at styre, hvad der afspilles.

Nogle medieapps har widgets, som du kan føje til din startskærm, så du nemt kan styre dem ved berøring. Placer widgetten på din startskærm, og tryk derefter på widgetten for at justere lydstyrken, sætte afspilningen på pause, springe sange eller podcasts over, skifte sang eller podcast, skifte radiokanal og meget mere.

I Google Home-appen

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet er knyttet til den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på Favoritter .
  4. Tryk på den aktuelle mediesession for at se:
    • Afspilningsknapper
    • Lydstyrkeindstilling (medier og Google Assistent)
    • Valg af afspilningsenhed

Fejlfinding

1. Sørg for, at dine musikudbyderkonti er knyttet til din højttaler eller skærm.
  2. Hvis du ikke får den forventede musik, skal din anmodning være mere specifik.
    • Føj "...af [kunstner]" til din anmodning. (Eksempel: "Hey Google, spil en sang af Sia").
    • Føj "...[navn på album, playliste eller sang]" til din anmodning. (Eksempel: "Hey Google, afspil min playliste med morgenrock").
  3. Hvis du vil høre musik, der ikke er fra din standardtjeneste, skal du føje "...i [musiktjeneste]" til din anmodning.