To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Google Nest-enheter

Vi presenterar Google Nest och Google Home-familjen. Alltid redo, dygnet runt. Ställ frågor till Google-assistenten. Be den göra saker. Det är Google anpassat just för dig – alltid till hands.

Google Home

Du kan be Google Home att göra vad som helst från att spela upp favoritmusiken till att sätta på morgonnyheterna, kolla trafikläget eller ställa in termostaten – medan du har annat för händerna.

Google Assistent hjälper dig med musiken, hemmet och vetgirigheten. Med sin eleganta design passar Google Home in överallt där du vill kunna lyssna på musik eller använda Google-assistenten. Börja med att säga ”Hey Google”.

Köp nu

Google Nest Mini (andra generationen)

Googel Nest Mini

Vi presenterar andra generationens Google Nest Mini – högtalaren du kan styra med rösten. Säg bara “Hey Google” och få favoritlåtarna uppspelade från Spotify, YouTube Music med flera. Ljudet är mäktigare och fylligare med mer kraft i basen än på den första Home Mini

Be Google-assistenten om hjälp och få det bästa från Google – vädret, nyheterna eller nästan vad som helst. Få ditt schema, trafikinformation om din pendlingssträcka och påminnelser. Ställ in timers och alarm. Du kan till och med tända kompatibla smarta lampor.

Nest Mini är kompatibel med tusentals smarta enheter från dina favoritvarumärken, till exempel lampor, termostater och lås. Den passar in i alla rum – på soffbordet, nattduksbordet eller väggen.

Köp nu

Google Home Mini (första generationen)

Google Home Mini

Vi presenterar Google Home Mini med Google-assistenten. Med den ursprungliga Google Home får du hjälp när du har annat för händerna och med Google Home Mini passar hjälpen in på fler ställen. Oavsett vilken av enheterna du väljer kan du få svar på frågor, koppla av med underhållning, hantera vardagen och styra ditt smarta hem – allt med bara rösten. Båda lystrar när du säger ”Hey Google” – och båda kan skilja din röst från andras därhemma så att du får en fullt ut anpassad upplevelse.

Köp nu

Google Home Max

Google Home Max

Designad för ljud. Såväl invändigt som utvändigt.

Google Home Max ger musikfantasten tillgång till Googles teknik. Du får ett fylligt ljud även i det största av hemmets rum. Google Home Max anpassar sig automatiskt, så du kan ställa den var som helst i rummet.

Ställ frågor och säg vad du vill ha hjälp med. Börja genom att säga ”Hey Google” och få Google anpassat just för dig i de bästa högtalarna inom sin klass.

Du kan köpa Google Home Max hos dessa auktoriserade återförsäljare.

Köp nu

Google Nest Audio

Google Nest Audio

Vi presenterar Nest Audio. Hör musik så som den ska låta, med kristallklar sång och kraftfull bas som fyller hela rummet. Säg bara ”Hey Google” för att spela upp dina favoritlåtar från de streamingtjänster du använder mest eller för att få hjälp. Och skapa ett ljudsystem hemma med dina andra Nest-högtalare på nolltid.

Lyssna i stereoljud eller i hela hemmet. Du kan även säga ”Hey Google, flytta musiken till högtalaren i sovrummet” så följer ljudet dig. Nest Audio smälter in i ditt hem. Och den ser lika fantastisk ut som den låter.

Köp nu

Google Nest Hub

Med Google Nest Hub får du visuell hjälp för alla tillfällen. Med den integrerade Google-assistenten kan du använda rösten när du vill se de senaste händelserna och påminnelserna och styra kompatibla smarta enheter från en och samma instrumentpanel. Ställ frågor och få visuella, utförliga svar från Google och användbara videor från YouTube. Du kan dessutom spela dina favoritlåtar på högtalarna med kristallklart ljud och återuppleva minnen med Google Foto. Få hjälp med de små sakerna så att du kan fokusera på det du bryr dig om.

Köp nu

Google Nest Hub Max

Google Nest Hub Max med Google Assistent hjälper din aktiva familj att kommunicera och hantera vardagen. Ring videosamtal, kolla läget hemma när du är borta, få en anpassad kalender med ett ögonkast och få Google Foto, YouTube TV, videor och musik.

Köp nu

Konfigurera enheten