Currents är endast tillgängligt för Google Workspace-konton via jobbet eller skolan. Konsumentkonton (som vanligen slutar med @gmail.com) lades ned den 2 april 2019.

Användarvillkor för Enterprise Currents

Currents är en företagsapp, vilket innebär att ditt konto på Currents hanteras av ditt jobb, din skola eller en annan grupp. Vissa användarvillkor gäller nu beroende på vem du interagerar med på Currents-plattformen.

När du interagerar med användare på domänen kan villkor gälla utifrån organisationens avtal med Google. Om du interagerar med användare utanför domänen gäller Googles användarvillkor.