Currents är endast tillgängligt för Google Workspace-konton via jobbet eller skolan. Konsumentkonton (som vanligen slutar med @gmail.com) lades ned den 2 april 2019.

Vad händer om du inte kan använda Currents

Om du använder Google Workspace avgör administratören om du kan använda Currents och publicera innehåll. Du kanske inte kan använda Currents om:

• administratören stänger av Currents för ditt konto
  • ditt konto inte har en aktiv Google Workspace-licens.

När du inte kan använda Currents för Google Workspace gäller följande:

• Du kan inte göra inlägg, kommentera eller gilla inlägg i Currents.
  • Du får ett felmeddelande eller avisering när du försöker göra inlägg, kommentera eller gilla inlägg.
  • Du kan kanske radera ditt gamla innehåll. Radera och hantera aktivitet i Currents.
  • Du kan kanske radera din Currents-profil.
  • Om din arbetsplats inte längre är Google Workspace-kund raderas din profil och ditt innehåll i Currents åt dig. Detta gäller inte för skolor som använder Google Workspace for Education.

Obs! Om ditt Currents-konto stängs av kan din åtkomst till Currents blockeras och ditt innehåll kommer att döljas.

Om du vill använda Currents men inte kan kontaktar du administratören. Administratören kan behöva tilldela en ny licens till ditt konto.

Om du själv har registrerat dig för Google Workspace är du förmodligen administratör för kontot. Kontrollera att faktureringsinformationen stämmer och åtgärda betalnings- och faktureringsproblem.