Currents-profilavstängningar

Profiler kan stängas av om de innehåller eller delar innehåll som bryter mot våra policyer för användarinnehåll och beteende.

Exempel på överträdelser

Överträdelser inbegriper:

• Att utge sig för att vara någon eller något som man inte representerar
  • Att lägga upp innehåll eller göra kommentarer som bryter mot våra policyer

Läs mer om våra policyer för användarinnehåll och beteende.

Vad händer när en Currents-profil stängs av

När din profil stängs av kan andra på Currents inte se den.

Du kan kanske fortfarande logga in på Currents och i så fall se vad andra delar, men du kan inte göra sådant som att

• dela nya inlägg eller kommentarer
  • gilla innehåll
  • gå med i eller skapa grupper.

När din Currents-profil har stängts av kan du fortfarande använda andra Google-tjänster som Sök och Gmail.

Om din Currents-profil är avstängd i över 60 dagar kan dina inlägg och kommentarer tas bort.

Överklaga en Currents-profilavstängning

Om du vill överklaga en avstängning av din Currents-profil använder du en dator för att logga in på ditt avstängda konto. Följ sedan anvisningarna på skärmen. Du ombeds kanske att ta bort eller ändra innehåll som bryter mot våra policyer eller ge mer information.

Obs! I vissa fall går det inte att överklaga avstängningen.