Ta bort aktiviteter i Currents

Du kan ta bort olika aktiviteter från ditt konto i Google Currents, till exempel:

• Inlägg som du har delat
  • Kommentarer som du har gjort
  • Din gilla-markering finns på Currents
  • Dina event
  • Enkätröster
  • Blockeringar och dolda objekt

Obs! Om Currents är inaktiverat för dig är det enda sättet att ta bort ett inlägg att rensa objekt i aktivitetsloggen. Du kan även ta bort din Currents-profil.

Radera ett inlägg

1. Öppna Currents-appen "" på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på det inlägg du vill radera.
  3. Tryck på Mer "" uppe till höger.
  4. Tryck på Radera följt av OK.

Ta bort en kommentar

1. Öppna Currents-appen "" på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på det inlägg som du har kommenterat.
  3. Välj kommentaren.
  4. Tryck på Radera kommentar följt av OK.

Ångra en gilla-markering

På ett inlägg:

1. Öppna Currents-appen "" på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Hitta det inlägg du gillade.
  3. Tryck på Gilla.

På en kommentar:

1. Öppna Currents-appen "" på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på det inlägg som du har kommenterat.
  3. Tryck på kommentaren du gillade.
  4. Tryck på Ta bort gilla-markering.

Rensa objekt i aktivitetsloggen

1. Öppna Currents-appen "" på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Meny "" följt av Inställningar"".
  3. Under Konto trycker du på kontot med den aktivitet du vill se.
  4. Tryck på Aktivitetslogg "".
  5. Tryck på nedåtpilen "" uppe till höger.
  6. Välj den aktivitet som du vill se.
  7. Markera det objekt du vill radera.
  8. Tryck på Ta bort "".

Obs!

• Du kan radera inlägg som du har gjort i en privat grupp även om du inte längre är medlem i den.
  • Om du använder ett jobb- eller skolkonto kan du se event i aktivitetsloggen, men du kan inte själv skapa några.