Ta bort aktiviteter i Currents

Du kan ta bort olika aktiviteter från ditt konto, till exempel:

• Inlägg du har delat.
  • Kommentarer du har skrivit.
  • Din gilla-markering finns på Currents
  • Dina Currents-händelser
  • Enkätröster
  • Blockeringar och dolda objekt
  • Din gilla-aktivitet

Obs! Om Currents är inaktiverat för dig är det enda sättet att ta bort ett inlägg att rensa objekt i aktivitetsloggen. Du kan även ta bort din Currents-profil.

Radera ett inlägg

1. Öppna Currents-appen Google+ på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på det inlägg du vill radera.
  3. Tryck på Mer Mer längst upp till höger.
  4. Tryck på Radera och sedan OK.

Ta bort en kommentar

1. Öppna Currents-appen Google+ på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på det inlägg som du har kommenterat.
  3. Välj kommentaren.
  4. Tryck på Radera kommentar och sedan OK.

Ångra en gilla-markering

På ett inlägg:

1. Öppna Currents-appen Google+ på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Hitta det inlägg du gillade.
  3. Tryck på gilla.

På en kommentar:

1. Öppna Currents-appen Google+ på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på det inlägg som du har kommenterat.
  3. Tryck på kommentaren du gillade.
  4. Tryck på Ta bort gilla-markering.

Rensa objekt i aktivitetsloggen

1. Öppna Currents-appen Google+ på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Meny Menu<span class="goog-gtc-mt goog-gtc-from-mt-n-0">Meny</span><span class="goog-gtc-tm goog-gtc-from-tm-score-100-ice">Meny</span> och sedan InställningarInställningar.
  3. Under Konto trycker du på det konto vars aktivitet du vill visa.
  4. Tryck på Aktivitetslogg Aktivitetslogg.
  5. Tryck på nedåtpilen Nedåtpilen uppe till höger.
  6. Välj den aktivitet som du vill se.
  7. Markera det objekt du vill radera.
  8. Tryck på Ta bort Ta bort.

Obs!

• Du kan radera inlägg som du har gjort i en privat grupp även om du inte längre är medlem i den.
  • Om du använder ett jobb- eller skolkonto kan du se event i aktivitetsloggen, men du kan inte själv skapa några.