Activiteiten in Currents verwijderen

U kunt verschillende activiteiten verwijderen uit uw account, zoals:

• Posts die u heeft gedeeld
  • Reacties die u heeft geplaatst
  • Uw likes in Currents
  • Uw Currents-evenementen
  • Stemmen in polls
  • Geblokkeerde en genegeerde items
  • Uw like-activiteiten

Opmerking: Als Currents voor u is uitgeschakeld, kunt u een post alleen verwijderen door items in het Activiteitenlogboek te wissen. U kunt ook uw Currents-profiel verwijderen.

Een post verwijderen

1. Open de Currents-app Google+ op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op de post die u wilt verwijderen.
  3. Tik rechtsboven op Meer Meer.
  4. Tik op Verwijderen en dan Ok.

Een reactie verwijderen

1. Open de Currents-app Google+ op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op de post waarop u heeft gereageerd.
  3. Selecteer de reactie.
  4. Tik op Reactie verwijderen en dan OK.

Een like ongedaan maken

Voor een post:

1. Open de Currents-app Google+ op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Zoek de post die u heeft geliket.
  3. Tik op like.

Voor een reactie:

1. Open de Currents-app Google+ op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op de post waarop u heeft gereageerd.
  3. Tik op de reactie die u heeft geliket.
  4. Tik op Like verwijderen.

Items verwijderen uit het activiteitenlogboek

1. Open de Currents-app Google+ op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Menu Menu en dan Instellingen Instellingen.
  3. Tik onder Account op het account waarvan u de activiteit wilt bekijken.
  4. Tik op Activiteitenlogboek Activiteitenlogboek.
  5. Tik rechtsboven op de pijl-omlaag Pijl-omlaag.
  6. Kies de activiteit die je wilt zien.
  7. Selecteer het item dat je wilt verwijderen.
  8. Tik op Verwijderen Verwijderen.

Opmerkingen:

• Je kunt posts verwijderen die je in een privécommunity hebt geplaatst, ook als je geen lid meer bent.
  • In een werk- of schoolaccount ziet u evenementen in het activiteitenlogboek, maar kunt u er zelf geen maken.