Activiteiten in Currents verwijderen

U kunt verschillende activiteiten verwijderen uit uw Google Currents-account, zoals:

• Posts die u heeft gedeeld
  • Reacties die u heeft gepost
  • Uw likes in Currents
  • Uw evenementen
  • Stemmen in polls
  • Geblokkeerde en genegeerde items

Opmerking: Als Currents voor u is uitgeschakeld, kunt u een post alleen verwijderen door items in het Activiteitenlogboek te wissen. U kunt ook uw Currents-profiel verwijderen.

Een post verwijderen

1. Open de Currents-app "" op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op de post die u wilt verwijderen.
  3. Tik rechtsboven op Meer "".
  4. Tik op Verwijderenand thenOK.

Een reactie verwijderen

1. Open de Currents-app "" op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op de post waarop u heeft gereageerd.
  3. Selecteer de reactie.
  4. Tik op Reactie verwijderenand thenOK.

Een like ongedaan maken

Voor een post:

1. Open de Currents-app "" op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Zoek de post die u heeft geliket.
  3. Tik op Like.

Voor een reactie:

1. Open de Currents-app "" op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op de post waarop u heeft gereageerd.
  3. Tik op de reactie die u heeft geliket.
  4. Tik op Like verwijderen.

Items verwijderen uit het activiteitenlogboek

1. Open de Currents-app "" op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Menu ""and thenInstellingen "".
  3. Tik onder Account op het account waarvan u de activiteit wilt bekijken.
  4. Tik op Activiteitenlogboek "".
  5. Tik rechtsboven op de pijl-omlaag "".
  6. Kies de activiteit die u wilt bekijken.
  7. Selecteer het item dat u wilt verwijderen.
  8. Tik op Verwijderen "".

Opmerkingen:

• U kunt posts verwijderen die u in een privécommunity heeft geplaatst, ook als u geen lid meer bent.
  • In een werk- of schoolaccount ziet u evenementen in het activiteitenlogboek, maar kunt u er zelf geen maken.