Currents is alleen beschikbaar voor Google Workspace-accounts voor werk of school. Consumentenaccounts (deze eindigen meestal op @gmail.com) zijn op 2 april 2019 beëindigd.

Aan de slag met communities

U kunt mensen met dezelfde interesses als u ontmoeten in Currents-communities.

Als u een Google-account via uw werk of school gebruikt, kan uw beheerder de mogelijkheid Currents te gebruiken uitschakelen. Als Currents voor u is uitgeschakeld, wordt u verwijderd uit communities waarvan u lid bent.

Hoe communities werken

Wat je kunt doen wanneer je lid wordt van een community

Wanneer je lid wordt van een community, kun je:

Wat je kunt doen wanneer je een community maakt

Wanneer je een community maakt, kun je:

Een eigen community maken

U kunt een eigen community maken.