Currents är endast tillgängligt för Google Workspace-konton via jobbet eller skolan. Konsumentkonton (som vanligen slutar med @gmail.com) lades ned den 2 april 2019.

Redigera samlingar

Obs! Från och med 29 maj 2019 ...

Du kan inte längre skapa eller göra inlägg i cirklar. Du kan dock fortfarande redigera och radera cirklar.

Dessutom har följande ändrats för samlingar:

• Du kan inte längre skapa eller följa samlingar.

• Du kan endast skapa ett inlägg i en domänbegränsad samling inifrån samlingen.

• Google+ rekommenderar inte längre samlingar.

Du kan dock fortfarande redigera, sluta följa och radera samlingar.

Ordna dina inlägg och dela dem med andra genom att använda samlingar.

Dela ett inlägg i en samling

1. Öppna Currents på din dator.
  2. Öppna samlingen.
  3. Klicka på Skriv Skriv längst ned till höger.
  4. Skapa inlägget.
  5. Klicka på Lägg upp

Fästa ett inlägg i din samling

Du kan fästa ett inlägg i din samling så att det visas högst upp på samlingens sida.
  1. Öppna Currents på din dator.
  2. Klicka på Meny Meny följt av Profil.
  3. Klicka på Visa alla bredvid dina grupper och samlingar.
  4. Klicka på inlägget du vill nåla fast.
  5. Klicka på Mer Mer följt av Fäst i samling.

Redigera en samling

1. Öppna Currents på din dator.
  2. Klicka på Meny Meny följt av Profil.
  3. Klicka på Visa alla bredvid dina grupper och samlingar.
  4. Klicka på en samling.
  5. Klicka på Mer Mer följt av Redigera samling.
  6. Gör dina ändringar och klicka sedan på Spara i övre högra hörnet.

Radera en samling

Det går att radera en samling när som helst, men det går inte ångra. När du raderar en samling raderas alla inlägg som du har gjort i samlingen. Inlägg som delats vidare till samlingen finns kvar när samlingen har raderats.

1. Öppna Currents på din dator.
  2. Klicka på Meny Meny följt av Profil.
  3. Klicka på Visa alla bredvid dina grupper och samlingar.
  4. Klicka på en samling.
  5. Klicka på Mer Mer följt av Ta bort samling.
  6. Markera rutan och klicka sedan på Radera.

Se vilka som följer samlingen

1. Öppna Currents på din dator.
  2. Klicka på Meny Meny följt av Profil.
  3. Klicka på Visa alla bredvid dina grupper och samlingar.
  4. Klicka på en samling.
  5. Klicka på Mer Mer följt av Följare av samlingen