Currents is alleen beschikbaar voor Google Workspace-accounts voor werk of school. Consumentenaccounts (deze eindigen meestal op @gmail.com) zijn op 2 april 2019 beëindigd.

Collecties bewerken

Opmerking: Vanaf 29 mei 2019...

Je kunt geen kringen meer maken of erin posten. Je kunt kringen nog wel bewerken en verwijderen.

Daarnaast is het volgende gewijzigd voor collecties:

• Je kunt geen collecties meer maken of volgen.

• Je kunt alleen posts in collecties die zijn beperkt tot het domein maken vanuit de collectie zelf.

• Er worden geen collecties meer aanbevolen in Google+.

Je kunt collecties nog wel bewerken, verwijderen en ophouden met volgen.

Gebruik collecties om uw posts te ordenen en met anderen te delen.

Een post delen in een collectie

1. Open de Currents-app "" op een Android-telefoon of -tablet.
  2. Kies een collectie.
  3. Tik rechtsonder op Opstellen Opstellen.
  4. Schrijf de post.
  5. Tik op Posten.

Een post vastzetten in een collectie

U kunt een post in uw collectie vastzetten om die post bovenaan de collectiepagina te laten weergeven.
  1. Open de Currents-app "" op een Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Collecties.
  3. Tik op de post die u wilt vastzetten.
  4. Tik op Meer Meer en dan Vastzetten in collectie.

Een collectie bewerken

1. Open de Currents-app "" op een Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Collecties.
  3. Tik op een collectie.
  4. Tik op Meer Meer en dan Collectie bewerken.
  5. Breng wijzigingen aan en tik rechtsboven op Opslaan.

Een collectie verwijderen

Je kunt een collectie altijd verwijderen, maar je kunt het verwijderen niet ongedaan maken. Wanneer je een collectie verwijdert, worden alle posts die je hebt gemaakt in die collectie verwijderd. Bestanden die opnieuw zijn gedeeld met de collectie, blijven bewaard als de collectie wordt verwijderd.

1. Open de Currents-app "" op een Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Collecties.
  3. Tik op een collectie.
  4. Tik op Meer Meer en dan Collectie verwijderen.
  5. Vink het vakje aan en tik op Verwijderen.

Bekijken wie een collectie volgt

1. Open de Currents-app "" op een Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Collecties.
  3. Tik op een collectie.
  4. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Volgers van collectie.