Currents is no longer available as of July 5, 2023. This content will be removed by December 31, 2023. Learn more.

Collecties bewerken

Opmerking: Vanaf 29 mei 2019...

Je kunt geen kringen meer maken of erin posten. Je kunt kringen nog wel bewerken en verwijderen.

Daarnaast is het volgende gewijzigd voor collecties:

• Je kunt geen collecties meer maken of volgen.

• Je kunt alleen posts in collecties die zijn beperkt tot het domein maken vanuit de collectie zelf.

• Er worden geen collecties meer aanbevolen in Google+.

Je kunt collecties nog wel bewerken, verwijderen en ophouden met volgen.

Gebruik collecties om uw posts te ordenen en met anderen te delen.

Een post delen in een collectie

1. Open Currents op uw computer.
  2. Open de collectie.
  3. Klik rechtsonder op Opstellen Opstellen.
  4. Schrijf de post.
  5. Klik op Posten

Een post vastzetten in een collectie

U kunt een post in uw collectie vastzetten om die post bovenaan de collectiepagina te laten weergeven.
  1. Open Currents op uw computer.
  2. Klik op Menu Menu en dan Profiel.
  3. Klik naast 'Communities en collecties' op Alles weergeven.
  4. Klik op de post die u wilt vastzetten.
  5. Klik op Meer Meer en dan Vastzetten in collectie.

Een collectie bewerken

1. Open Currents op uw computer.
  2. Klik op Menu Menu en dan Profiel.
  3. Klik naast 'Communities en collecties' op Alles weergeven.
  4. Klik op een collectie.
  5. Klik op Meer Meer en dan Collectie bewerken.
  6. Breng wijzigingen aan en klik rechtsboven op Opslaan.

Een collectie verwijderen

Je kunt een collectie altijd verwijderen, maar je kunt het verwijderen niet ongedaan maken. Wanneer je een collectie verwijdert, worden alle posts verwijderd die je in die collectie hebt gemaakt. Bestanden die opnieuw zijn gedeeld met de collectie, blijven bewaard als de collectie wordt verwijderd.

1. Open Currents op uw computer.
  2. Klik op Menu Menu en dan Profiel.
  3. Klik naast 'Communities en collecties' op Alles weergeven.
  4. Klik op een collectie.
  5. Klik op Meer Meer en dan Collectie verwijderen.
  6. Vink het vakje aan en klik op Verwijderen.

Bekijken wie een collectie volgt

1. Open Currents op uw computer.
  2. Klik op Menu Menu en dan Profiel.
  3. Klik naast 'Communities en collecties' op Alles weergeven.
  4. Klik op een collectie.
  5. Klik op Meer Meer en dan Volgers van collectie