Currents är endast tillgängligt för Google Workspace-konton via jobbet eller skolan. Konsumentkonton (som vanligen slutar med @gmail.com) lades ned den 2 april 2019.

Blockera någon eller ignorera ett inlägg i Currents

Du kan välja vem som kan ta kontakt med dig på Currents och vem som kan se dina inlägg.

Blockera någon

När du blockerar någons konto på Currents:

• Ser de inte sådant du lägger upp eller kommenterar om andras inlägg efter att du blockerat dem.
  • De kan inte nämna dig i inlägg eller kommentarer på Currents eller kommentera något du har lagt upp på Currents.
  • Tas ni bort från varandras cirklar.
  • Om personen du blockerar äger eller modererar en grupp du tillhör ser de och får moderera dina kommentarer och inlägg.
  • När du blockerar någon på Currents blockeras personen även i andra Google-tjänster, till exempel Google Hangouts. Currents-blockeringar som påverkar Hangouts kan också påverka Google Voice.
  • Du ser personer som du har blockerat och kan återaktivera dem med aktivitetsloggen.

Observera att blockering endast fungerar om personen som du har blockerat är inloggad på sitt Google-konto. Om de inte är inloggade kan de kanske se offentliga inlägg.

1. Öppna appen Google+ "" i din iPhone eller iPad.
  2. Öppna profilen för personen som du vill blockera.
  3. Tryck på Mer Mer följt av Blockera eller Blockera profil.

Tips! Om du inte vill att en persons inlägg ska visas i ditt startflöde, men inte heller vill blockera personen, så kan du sluta följa honom eller henne

Ignorera ett inlägg

Om du inte vill få aviseringar om ett inlägg går inlägget att ignorera.

1. Öppna appen Google+ "" i din iPhone eller iPad.
  2. Öppna inlägget som du vill ignorera.
  3. Tryck på Mer Mer följt av Ignorera eller Ignorera inlägg.

Ignorera en person

Om du inte vill visa inlägg eller aviseringar från en person går den att ignorera.

1. Öppna appen Google+ "" i din iPhone eller iPad.
  2. Öppna profilen för personen som du vill ignorera.
  3. Klicka eller tryck på menyikonen .
  4. Tryck på Mer Mer följt av Ignorera profil eller Ignorera profil.