Currents is no longer available as of July 5, 2023. This content will be removed by December 31, 2023. Learn more.

Hitta och följa samlingar

Obs! Från och med 29 maj 2019 ...

Du kan inte längre skapa eller göra inlägg i cirklar. Du kan dock fortfarande redigera och radera cirklar.

Dessutom har följande ändrats för samlingar:

• Du kan inte längre skapa eller följa samlingar.

• Du kan endast skapa ett inlägg i en domänbegränsad samling inifrån samlingen.

• Google+ rekommenderar inte längre samlingar.

Du kan dock fortfarande redigera, sluta följa och radera samlingar.

Visa information du vill ta del av genom att följa samlingar som intresserar dig.

Om att följa samlingar

När du följer en samling i Currents kan inläggen som läggs upp i samlingen visas i ditt flöde.

Det går att följa en samling utan att följa personen som skapade den.

Hitta samlingar som intresserar dig

1. Öppna Google+ på datorn.
  2. Klicka på Meny Menu<span class="goog-gtc-mt goog-gtc-from-mt-n-0">Meny</span><span class="goog-gtc-tm goog-gtc-from-tm-score-100-ice">Meny</span> och sedan Upptäck.
  3. Sök efter typen av samling du är intresserad av med hjälp av sökrutan.
  4. Visa en samling genom att klicka på rutan med dess namn.
  5. Klicka på Följ på den samling du vill följa. Om du följer en samling visas inlägg från den i ditt startflöde.

Visa andras samlingar

Visa andra personers samlingar och samlingar de följer genom att besöka deras profil.

En del av deras samlingar visas högst upp i profilerna. Om du vill se deras övriga samlingar klickar du på Visa alla.

Sluta följa en samling

1. Öppna Google+ på datorn.
  2. Klicka på Meny Menu<span class="goog-gtc-mt goog-gtc-from-mt-n-0">Meny</span><span class="goog-gtc-tm goog-gtc-from-tm-score-100-ice">Meny</span> och sedan Profil.
  3. Klicka på Visa alla bredvid dina grupper och samlingar.
  4. Under Samlingar som följs klickar du på den samling du vill sluta följa.
  5. Klicka på Följer. Inlägg från den samlingen visas inte längre i ditt startflöde.

Få uppdateringar om nya inlägg i en samling

Det går att välja om du vill få aviseringar från en samling du följer:

1. Öppna Google+ på datorn.
  2. Klicka på Meny Menu<span class="goog-gtc-mt goog-gtc-from-mt-n-0">Meny</span><span class="goog-gtc-tm goog-gtc-from-tm-score-100-ice">Meny</span> och sedan Profil.
  3. Klicka på Visa alla bredvid dina grupper och samlingar.
  4. Under Samlingar som följs klickar du på den samling du vill få aviseringar om.
  5. Klicka på Aviseringar Aviseringar av och sedan . Om det inte finns någon överstrykning får du aviseringar när något läggs upp i samlingen.