Currents is alleen beschikbaar voor Google Workspace-accounts voor werk of school. Consumentenaccounts (deze eindigen meestal op @gmail.com) zijn op 2 april 2019 beëindigd.

Foto's in Currents beheren

Naamlabels bekijken of verwijderen die naar u linken

Als u naamlabels wilt bekijken of verwijderen voor foto's waarin u bent getagd, gaat u naar het albumarchief. Zoek de foto die u wilt wijzigen en selecteer Details Informatie.

In het albumarchief kunt u ook zien wie er nog meer in de foto is getagd.

Weergeven waar uw foto's zijn gemaakt

Bekijk meer informatie over hoe u via de nieuwe versie van Google Foto's kunt verbergen waar foto's of video's zijn gemaakt. Dit artikel is bedoeld voor foto's die zijn gepost in Currents.

Laat mensen die uw foto's kunnen bekijken, zien waar uw foto's zijn gemaakt door ervoor te kiezen locatiegegevens weer te geven. U kunt locaties handmatig of automatisch aan een foto toevoegen door locatieservices in te schakelen.

Als u alle foto's wilt bekijken die u in Currents (en andere Google-services) heeft gepost, gaat u naar het albumarchief.

Stap 1: Locatieservices inschakelen op uw mobiele apparaat

1. Open 'Instellingen' op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Zet de schakelaar bij Locatie en dan op Ingeschakeld.

Stap 2: De locatie weergeven voor nieuwe foto's die u uploadt

Nadat u locatieservices heeft ingeschakeld, kunt u ervoor kiezen locatiegegevens automatisch weer te laten geven voor toekomstige foto's en video's die u uploadt naar Currents.

1. Open de Currents-app "" op uw Android-telefoon.
  2. Tik op Menu Menu en dan Instellingen
  3. Tik op uw accountnaam.
  4. Tik op Foto's of Gedeelde foto's en video's op Currents
  5. Schakel 'Geografische locatie standaard weergeven voor nieuw gedeelde Currents-albums' in.

Foto's downloaden met Currents

U kunt foto's opslaan en albums downloaden met Currents. De mensen met wie u uw foto's deelt, kunnen uw foto's ook downloaden met Currents, tenzij u de instellingen wijzigt.

1. Open de Currents-app "" op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op de foto die u wilt downloaden.
  3. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Downloaden

Voorkomen dat anderen uw foto's kunnen downloaden met Currents

1. Open de Currents-app "" op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Menu Menu en dan Instellingen
  3. Tik op Foto's of Gedeelde foto's en video's op Currents.
  4. Schakel 'Kijkers toestaan mijn gedeelde foto's en video's op Currents te downloaden' uit.

Bekende problemen

• Foto's die zijn gepost door gearchiveerde of opgeschorte gebruikers, worden niet weergegeven in de homestream.
  • Als u klikt op foto's die zijn gepost door gearchiveerde of opgeschorte gebruikers, ziet u een 404-pagina.
  • Als u op een mobiel apparaat probeert foto's te bekijken die zijn gepost door gearchiveerde of opgeschorte gebruikers, ziet u een foutmelding.