Currents is alleen beschikbaar voor Google Workspace-accounts voor werk of school. Consumentenaccounts (deze eindigen meestal op @gmail.com) zijn op 2 april 2019 beëindigd.

Hulp bij zelfmoordpreventie

Als je zelfmoord overweegt of in emotionele nood verkeert, kun je hulp krijgen via de onderstaande contactgegevens.

• Verenigde Staten: Neem contact op met de National Suicide Prevention Lifeline (ook wel de Lifeline genoemd) op 1-800-273-TALK (8255). De hulpverleners zijn 24 uur per dag bereikbaar en het gesprek is vertrouwelijk. Andere landen: Bezoek de site van de International Association for Suicide Prevention om een hulplijn of instantie in jouw regio te vinden.

Iemand anders helpen

Als je denkt dat iemand anders zelfmoordneigingen heeft (en je contactgegevens hebt voor deze gebruiker), kun je contact opnemen met de plaatselijke politie voor onmiddellijke hulp.

Je kunt deze persoon ook aanmoedigen om contact op te nemen met een hulplijn via de bovenstaande informatie.

Leer hoe je iemand kunt helpen die over zelfmoord praat: