Currents is alleen beschikbaar voor Google Workspace-accounts voor werk of school. Consumentenaccounts (deze eindigen meestal op @gmail.com) zijn op 2 april 2019 beëindigd.

Posts bij zoeken in Currents

Als u zoekt in Currents ziet u vaak posts die met u zijn gedeeld of openbaar zijn gedeeld. Hoewel deze openbare posts interessant zijn, kunnen ze zijn gemaakt door mensen die u niet kent.

Content die u openbaar deelt in Currents kan door iedereen worden gevonden, zelfs als dit niet geldt voor uw Google-profiel. Content die u met bepaalde mensen deelt, kan alleen worden gevonden door die mensen. Er bestaat geen manier om de content die u deelt onvindbaar te maken.

Als een post in uw zoekupdates in strijd is met ons contentbeleid, kunt u de post melden.