Se vem du har delat ett inlägg med

När du har delat ett inlägg kan du när som helst gå tillbaka och se vem du har delat det med. Genom att titta på inlägget kan du se om det har delats privat, med din domän eller enbart med dig.

Om du vill ändra delningen kan du redigera eller ta bort inlägget.

Se vem du har delat inlägget med

1. Öppna Currents.
  2. Klicka på menyn Meny uppe till vänster följt av Profil.
  3. Scrolla till inlägget du letar efter nedanför ditt bakgrundsfoto.
  4. Du ser var inlägget har delats bredvid ditt namn.
    • Klicka på Delas privat om du vill se personerna du har delat det med, under förutsättning att de har ett konto på Currents. Du kan även se det totala antalet personer som du har delat med.
    • Klicka på Delas enbart med dig om du vill se inlägg som endast delas med dig.
    • Klicka på ditt domännamn om du vill se att inlägget är synligt för personer på din domän. Enskilda personer visas inte.

Ändra vem du har delat ett inlägg med

Du kan inte redigera ett inläggs delningsinställningar efter att det har publicerats. Du kan dock radera inlägget och dela det igen med andra personer. Läs mer om hur du redigerar eller raderar dina inlägg.

Se vilka andra som kan visa ett inlägg som delats med dig

1. Leta upp inlägget som delats med dig. Du kan söka efter inlägget eller scrolla ned och leta efter det på startsidan.
  2. Bredvid namnet på den som skrev inlägget visas Delas privat, Delas enbart med dig eller namnet på din domän.
    • Delas privat: Inlägget delades med specifika personer. Det är inte säkert att du kan se alla personer som har fått inlägget.
    • Delas enbart med dig: Inlägget delas enbart med dig. Ingen annan har fått det.