Currents is alleen beschikbaar voor Google Workspace-accounts voor werk of school. Consumentenaccounts (deze eindigen meestal op @gmail.com) zijn op 2 april 2019 beëindigd.

Zien met wie u een post heeft gedeeld

Nadat u een post heeft gedeeld, kunt u altijd teruggaan om te zien met wie u deze heeft gedeeld. U kunt aan de post zien of deze privé, met uw domein of alleen met u is gedeeld.

Als u wilt wijzigen wat u heeft gedeeld, kunt u de post bewerken of verwijderen.

Zien met wie u een post heeft gedeeld

1. Open Currents.
  2. Klik linksboven op Menu Menu en dan Profiel.
  3. Scroll onder uw omslagfoto naar de betreffende post.
  4. Bij de post staat naast uw naam waar de post is gedeeld.
    • Klik op Privé gedeeld om te zien met welke mensen u de post heeft gedeeld, mits ze een Currents-account hebben. U kunt ook het totale aantal mensen zien met wie u de post heeft gedeeld.
    • Klik op Alleen met jou gedeeld om te controleren of de post alleen met u is gedeeld.
    • Klik op uw domeinnaam om te controleren of de post zichtbaar is voor mensen binnen uw domein. Er worden geen specifieke mensen vermeld.

Wijzigen met wie u een post heeft gedeeld

U kunt de instellingen voor delen van een post niet meer bewerken nadat de post is geplaatst. Je kunt de post wel verwijderen en deze opnieuw delen met andere mensen. Informatie over je posts bewerken of verwijderen.

Zien welke andere mensen een post kunnen zien die met u is gedeeld

1. Zoek de post die met u is gedeeld. U kunt de post zoeken of omlaag scrollen om deze op uw homepage te vinden.
  2. Naast de naam van de persoon die de post heeft geplaatst, staat 'Privé gedeeld', 'Alleen met jou gedeeld' of uw domeinnaam.
    • Privé gedeeld: De post is gedeeld met specifieke mensen. Je kunt wellicht niet alle mensen zien met wie de post is gedeeld.
    • Alleen met jou gedeeld: De post is alleen met jou gedeeld. Niemand anders kan de post zien.