Currents är endast tillgängligt för Google Workspace-konton via jobbet eller skolan. Konsumentkonton (som vanligen slutar med @gmail.com) lades ned den 2 april 2019.

Lägga till, redigera eller ta bort en Currents-kommentar

När någon delar ett inlägg kan du lägga till en kommentar och gå med i konversationen. Och om du inte gillar det du skrev kan du redigera eller ta bort kommentaren.

Du kan även använda dina inställningar för att välja vem som kan kommentera dina inlägg i Currents.

Lägg till en kommentar

Du kan kommentera inlägg som delas på Currents och alla som kan se inlägget kan läsa kommentaren. Om du vill veta vilka det ursprungliga inlägget delades med kan du se vem ett inlägg delats med.

1. Öppna Currents-appen "" på en iPhone eller iPad.
  2. Leta upp inlägget du vill kommentera.
  3. Tryck på Lägg till en kommentar eller Kommentera Kommentera längst ned i inlägget.
  4. Skriv kommentaren och tryck på Lägg upp.

Redigera en kommentar

Om du vill ändra något som du skrev kan du redigera kommentaren du lämnat på ett inlägg. Du kan inte redigera andras kommentarer.

1. Öppna Currents-appen "" på en iPhone eller iPad.
  2. Leta upp inlägget som du kommenterade.
  3. Tryck på kommentaren du vill redigera följt av Redigera kommentar.
  4. Skriv kommentaren och tryck på Lägg upp.

Välj vem som kan kommentera dina Currents-inlägg

Om du vill hindra vissa personer från att kommentera det du lägger upp öppnar du Currents på datorn.

Hindra andra från att kommentera ett inlägg

Om du vill se till att andra inte kan kommentera något som du har delat kan du ändra inställningen för inlägget.

1. Öppna Currents-appen "" på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på inlägget du inte vill att andra ska kunna kommentera.
  3. Tryck på Mer 더보기 uppe till höger följt av Inaktivera kommentarer.

Ta bort en kommentar

Om du vill radera en kommentar som du har lämnat på ett inlägg kan du ta bort den.

1. Öppna Currents-appen "" på en iPhone eller iPad.
  2. Leta upp inlägget du kommenterade och tryck på kommentaren.
  3. Tryck på Radera kommentarföljt av OK.