Currents är endast tillgängligt för Google Workspace-konton via jobbet eller skolan. Konsumentkonton (som vanligen slutar med @gmail.com) lades ned den 2 april 2019.

Lägga till, redigera eller ta bort en Currents-kommentar

När någon delar ett inlägg kan du lägga till en kommentar och gå med i konversationen. Och om du inte gillar det du skrev kan du redigera eller ta bort kommentaren.

Du kan även använda dina inställningar för att välja vem som kan kommentera dina inlägg i Currents.

Lägg till en kommentar

Du kan kommentera inlägg som delas på Currents och alla som kan se inlägget kan läsa kommentaren. Du kan även se vem ett inlägg delades med.

1. Öppna Currents-appen "" på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på det inlägg du vill kommentera.
  3. Tryck på Lägg till en kommentar eller Kommentera Kommentera.
  4. Skriv kommentaren och tryck på Lägg upp.

Redigera en kommentar

Om du vill ändra något som du skrev kan du redigera kommentaren du lämnat på ett inlägg. Du kan inte redigera andras kommentarer.

1. Öppna Currents-appen "" på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på det inlägg du har kommenterat.
  3. Tryck på kommentaren du vill redigera följt av Redigera kommentar.
  4. Gör dina ändringar och tryck på Lägg upp Lägg upp.

Välj vem som kan kommentera dina Currents-inlägg

Om du vill hindra vissa personer från att kommentera det du lägger upp öppnar du Currents på datorn.

Hindra andra från att kommentera ett inlägg

Om du vill se till att andra inte kan kommentera något som du har delat kan du ändra inställningen för inlägget.

1. Öppna Currents-appen "" på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på inlägget du inte vill att andra ska kunna kommentera.
  3. Tryck på Mer Mer följt av Inaktivera kommentarer.

Ta bort en kommentar

Om du vill radera en kommentar som du har lämnat på ett inlägg kan du ta bort den.

1. Öppna Currents-appen "" på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Leta upp inlägget du kommenterade och tryck på kommentaren.
  3. Tryck på Radera kommentarföljt av OK.

Radera och anmäla en kommentar samt blockera användaren

Du kan radera en kommentar som någon har lämnat på ditt inlägg, anmäla kommentaren och blockera den som kommenterat med en åtgärd. Du kan även välja att radera alla de senaste kommentarerna av användaren från dina inlägg.

1. Öppna Currents-appen "" på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Öppna inlägget med en kommentar du vill radera från en användare du vill anmäla och blockera.
  3. Tryck på kommentaren följt av Radera, rapportera och blockera.
  4. Valfritt: aktivera ”Radera även kommentarer som användaren gjort nyligen”.
  5. Tryck på Blockera.