Currents is alleen beschikbaar voor Google Workspace-accounts voor werk of school. Consumentenaccounts (deze eindigen meestal op @gmail.com) zijn op 2 april 2019 beëindigd.

Uw gegevens exporteren uit Google Currents

U kunt uw gegevens uit Currents exporteren en downloaden, waaronder gegevens die niet zijn verwijderd. U kunt een archief maken om voor uw administratie te bewaren of de gegevens in een andere service gebruiken. Lees Uw Currents-gegevens downloaden voor meer informatie over hoe u uw persoonsgegevens downloadt.

Als u een werk- of schoolaccount gebruikt, kunnen sommige gegevens mogelijk niet worden gedownload. Als u een hoofdbeheerder bent van uw Google-domein, kunt u de gegevens van uw organisatie downloaden of overzetten. Zie De gegevens van uw organisatie exporteren voor meer informatie.

De download bevat het volgende:

• Currents-updates
    • Posts die u heeft gemaakt, inclusief reacties, likes opnieuw gedeelde posts en andere activiteiten.
    • Uw activiteit voor posts waarvan andere gebruikers de eigenaar zijn, inclusief reacties, likes voor posts en reacties, en stemmen voor polls.
    • Collecties die u heeft gemaakt.
    • Tags die u volgt.
    • Foto's die u heeft gedeeld in uw posts en reacties.
  • Currents-kringen
    • Gegevens van mensen uit uw Currents-kringen, zoals voornamen, achternamen, bijnamen, weergavenamen en profiel-URL's.
  • Currents-communities
    • Communities waarvan u de eigenaar of moderator bent, inclusief eigenaren, moderators, leden, mensen die om toegang hebben gevraagd, uitgesloten leden en genodigden van de community.
      • Links naar posts die zijn gedeeld met de community.
      • Communitymetadata, zoals foto, instellingen, toegangsinstellingen, gebruikersrol en communitycategorieën.
    • Voor openbare communities die niet beperkt zijn tot het domein krijgt u aanvullende informatie over communityposts, inclusief auteur, tekst en foto's. (Opmerking: Deze verouderde communities kunnen niet meer worden gemaakt.)