Inloggen bij de Partner Sales Tool

De Google Partner Sales Tool (PST) is een tool die wordt gebruikt door Google Cloud-partners voor het beheren van aanbiedingen en het plaatsen van offline bestellingen. U vindt PST hier.

Hoe krijg ik toegang tot PST?

U moet de rol Verkoop of Bestellen hebben om PST te kunnen openen. Met de rol Verkoop kunnen Google-partners aanbiedingsgerelateerde activiteiten beheren. Met de rol Bestellen kunnen Google Cloud-partners aanbiedingsgerelateerde activiteiten beheren.

Hoe krijg ik de rol Verkoop voor PST?

Als u wilt inloggen bij de Google Partner Sales Tool met de rol Verkoop, moet u zijn uitgenodigd door uw Google Partnerbeheerder of Google-salesmedewerker. De rol Verkoop is beschikbaar voor een selecte groep Partners die Google Cloud-producten verkopen.

Als u bent uitgenodigd, is de rol Verkoop al toegewezen aan uw primaire salescontact die bekend is bij Google. Neem contact op met uw primaire verkoopcontact om toegang te krijgen tot de Google Partner Sales Tool.

Hoe krijg ik de rol Bestellen voor PST?

Als u bestellingen wilt plaatsen, moet u het recht Bestelgebruiker hebben voor PST. Neem contact op met de Bestelbeheerder zodat het juiste recht kan worden aangevraagd voor uw organisatie. Als u niet weet wie uw bestelbeheerder is, kunt u toegang aanvragen met het formulier Contact opnemen met ondersteuning.

Heeft u nog steeds problemen met de toegang tot PST?

Als u problemen ervaart met het inloggen bij de Partner Sales Tool, volgt u deze eenvoudige stappen:
  1. Controleer of u hier inlogt.
  2. Controleer of u niet inlogt met een @gmail.com-account.
  3. Controleer of u probeert in te loggen met een Google-account.
  4. Als u geen Google-account heeft, kunt u zich hier aanmelden.
  5. Probeer in te loggen in een incognito-venster (Chrome) of een nieuw privé-browservenster.
  6. Wis uw cachegeheugen en cookies en probeer opnieuw in te loggen.
Als u nog steeds een foutmelding ziet, maar toegang tot de Partner Sales Tool zou moeten hebben, neemt u contact op met uw Google Partnerbeheerder.

Als u nog steeds geen toegang heeft, klikt u op de foutpagina die u ziet op de link 'Neem contact op met ondersteuning'.