Inloggen bij de Partner Advantage-portal

Als u klant van Google Cloud of Google Workspace bent, wordt u lid van de officiële community's voor onder andere gesprekken met andere beheerders, lanceringsaankondigingen, productupdates en planningen: Google Cloud-community's.

De Partner Advantage-portal is de officiële community voor partners die zijn ingeschreven voor Google Cloud Partner Advantage. Hier vinden partners op één plek het laatste nieuws en de nieuwste bronnen, zoals lanceringsaankondigingen, productupdates en technische documentatie. De Cloud Connect-portal wordt niet meer geüpdatet en wordt binnenkort beëindigd.

Inloggen bij de Partner Advantage-portal als nieuw lid

U moet inloggen met het Google-account dat is gekoppeld aan uw zakelijke e-mailadres (bijvoorbeeld u@uwbedrijf.com).

1. Ga naar de Partner Advantage-portal, klik op Inloggen en volg de instructies.
  2. Klik bij Uw Google-account maken op Inloggen om naar de Partner Advantage-portal te gaan. Ga naar de instructies voor meer informatie.
  3. Als u uw wachtwoord niet meer weet, klikt u op Forgot Password? (Wachtwoord vergeten?) om het te resetten.

Log in bij de portal (al ingeschreven voor Partner Advantage)

Als u een Google-account heeft dat is gekoppeld aan uw zakelijke e-mailadres en uw bedrijf al is ingeschreven voor Partner Advantage, heeft u 2 opties om toegang te krijgen tot de portal:

• Neem contact op met uw partnerbeheerder en vraag deze het volgende te doen:
    1. Open de portal en ga naast het profiel naar Mijn account.
    2. Volg de stappen om u te registreren als gebruiker.
  • Als u niet weet wie uw partnerbeheerder is, registreert u zichzelf als nieuwe gebruiker van de partnerportal met beperkte toegang:
    1. Ga naar de Partner Advantage-portal en klik op Register as a new partner portal user (Registreren als nieuwe gebruiker van de Partnerportal).
    2. Vul het formulier in met een zakelijk e-mailadres, bijvoorbeeld u@uwbedrijf.com, en klik op Sturen.

U ontvangt een bevestigingsmail met een link naar de rest van het registratieformulier.

3. Ga naar de link en volg de instructies.
    4. Selecteer het bedrijfsaccount waaraan u bent gekoppeld en klik op Verzenden.

Nadat u het registratieproces heeft afgerond, krijgt u een welkomstmail met inloggegevens voor de Partner Advantage-portal. Ga naar de instructies voor meer informatie.

Hulp nodig?

Als u nog steeds niet kunt inloggen bij Partner Advantage, neemt u contact op met de helpdesk voor partners.