Algemene vragen

Heeft u een vraag? Geen probleem. Hier volgen enkele algemene vragen over Google Cast.

Algemene vragen

Als ontwikkelaar ben ik geïnteresseerd in ontwikkelen voor Google Cast. Waar kan ik meer informatie vinden?

Als u als ontwikkelaar bent geïnteresseerd in ontwikkelen voor Google Cast, gaat u naar developers.google.com/cast.

Ik heb feedback voor het Cast-team. Waar kan ik feedback verzenden?

Google Cast is geïntegreerd met Google Feedback, een tool waarmee u problemen kunt melden, nieuwe functies kunt voorstellen en uw feedback naar ons team kunt sturen. U kunt als volgt feedback over Google Cast verzenden:

Vanuit de Google Cast-extensie

1. Selecteer de Cast-extensie in uw Chrome-browser.
  2. Selecteer Feedback verzenden onder aan het dropdown-menu.

Hoewel we niet persoonlijk op uw feedback kunnen reageren, gebruiken we uw feedback wel om de Google Cast-functionaliteit te verbeteren. Hartelijk dank!

Waar kan ik open-sourcelicenties en broninformatie vinden?

Open-sourcelicenties en broninformatie vindt u hier.

Als u nog steeds problemen ondervindt met Google Cast, probeert u onze tips voor het oplossen van problemen met Google Cast.