Jos tarvitset tukea muun kuin Pixel-puhelimen kameran kanssa, siirry Google Kameran ohjekeskukseen

Kuvien ja videoiden poistaminen, tallentaminen ja hakeminen Pixel-puhelimella

Pixel-puhelimen Google Kuvissa voit poistaa, tallentaa tai hakea kuvia ja videoita.

Kuvien ja videoiden poistaminen

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Kirjaudu Google-tilillesi.
  3. Kosketa pitkään kuvaa tai videota, jonka haluat siirtää roskakoriin. Voit valita useita kohteita.
  4. Valitse yläreunassa Roskakori Poista .

Tärkeää:

• Jos poistat Google Kuviin varmuuskopioidun kuvan tai videon, se pysyy roskakorissa 60 päivää.
  • Jos poistat Android-laitteelta jotain, jota ei ole varmuuskopioitu, se pysyy roskakorissa 60 päivää.
  • Jos näet Google Kuvissa valokuvan tai videon, jonka luulit poistaneesi, se saattaa olla erillisellä muistikortilla. Poista valokuva tai video laitteen galleriasovelluksella.

Kuvien ja videoiden lataaminen

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse valokuva tai video.
  3. Valitse Lisää Lisää ja sitten Lataa.

Kuvien ja videoiden löytäminen

Kun laitat varmuuskopioinnin päälle, kuvia säilytetään osoitteessa photos.google.com. Katso, miten näet varmuuskopioinnin asetukset.

Näin löydät kuvasi:

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat
  2. Valitse Kuvat.

Lisää aiheesta