Jos tarvitset tukea muun kuin Pixel-puhelimen kameran kanssa, siirry Google Kameran ohjekeskukseen

Videon kuvaaminen Pixel-puhelimella

Voit kuvata reaaliaikaista ja hidasta liikettä puhelimella tai tabletilla. Voit kuvata myös nopeutettuja kuvavideoita. Lue lisää Kamera-sovelluksen avaamisesta.

Tärkeää:

Take videos with your camera

Videon kuvaaminen

Tärkeää: Kun kuvaat videota, laitteesi hiljentää ilmoitusäänet keskeytysten välttämiseksi.

Voit kuvata videon nopeasti avaamalla Kamera-sovelluksen ja koskettamalla kuvauspainiketta Suljin pitkään.

1. Avaa Kamera-sovellus Google Kamera.
  2. Jos olet kuvatilassa kameratila, vaihda videotilaan Avaa videotila.
  3. Aloita kuvaaminen valitsemalla Kuvaa Kuvaa.
    • Keskeytä kuvaaminen valitsemalla Keskeytä Tauko. Jatka kuvaamista valitsemalla Kuvaa Kuvaa.
    • Jos haluat ottaa korkearesoluutioisen kuvan videokuvaamisen aikana, napauta kuvauspainiketta Suljin.
  4. Lopeta kuvaaminen valitsemalla Lopeta Lopeta.

Vinkki: Voit muuttaa kamerasi asetuksia tai käyttää ruudukkoa, salamaa tai muita ominaisuuksia. Katso, miten voit säätää kameran kuvaamisasetuksia.

Videotehosteiden käyttäminen

Sulavamman videon kuvaaminen (Pixel 3a ja uudemmat)

1. Avaa Kamera-sovellus Google Kamera. Lue lisää Kamera-sovelluksen avaamisesta Pixel-puhelimella.
  2. Jos olet kuvatilassa kameratila, vaihda videotilaan Avaa videotila.
  3. Valitse vasemmasta alareunasta Videoasetukset ja sitten Vakautus .
  4. Valitse haluamasi vakauttamistyyppi.
    • Jos haluat kuvata pieniä liikkeitä, valitse Vakio .
    • Vain Pixel 4a 5G ja uudemmat: Jos haluat kuvata still-kuvia, valitse Lukittu .
    • Vain Pixel 4a 5G uudemmat: Jos haluat kuvata suuria liikkeitä, valitse Aktiivinen .
  5. Voit säätää vakauttamistasoa kussakin tilassa.

Elokuvatehosteiden käyttäminen (Pixel 7 ja Pixel 7 Pro)

Elokuvamaisessa tilassa voit sumentaa taustan ja pitää kohteen tarkennettuna. Näin laitat Elokuvamaisen tilan päälle:

1. Avaa puhelimen Kamera-sovellus Google Kamera.
  2. Jos olet kameratilassa kameratila, vaihda videotilaan Avaa videotila.
  3. Ota kinosumennus käyttöön pyyhkäisemällä.
  4. Aloita kuvaus napauttamalla laukaisinta.
  5. Kohdista tarkennus napauttamalla kohdetta.

Eloisa väri videoon (Pixel 7 ja Pixel 7 Pro)

Kun kuvaat HDR-videota, videon värit ovat eloisia. Näin laitat 10-bittisen HDR-videon päälle:

1. Avaa Kamera-sovellus Google Kamera.
  2. Jos olet kuvatilassa kameratila, vaihda videotilaan Avaa videotila.
  3. Valitse vasemmasta alareunasta Videoasetukset .

Korkean resoluution videoiden kuvaaminen (Pixel 7 ja Pixel 7 Pro)

Voit tallentaa 4K-resoluutiolla jopa 60 ruutua sekunnissa puhelimen millä tahansa linssillä. Näin laitat korkean resoluution videon päälle:

1. Avaa Kamera-sovellus Google Kamera.
  2. Jos olet kameratilassa kameratila, vaihda videotilaan Avaa videotila.
  3. Valitse vasemmasta alareunasta Videoasetukset .
    • Laita Resoluutio-kohdasta 4K päälle.
    • Laita Kuvaa sekunnissa ‑kohdasta 60 fps päälle.
Hidastetun videon kuvaaminen

Hidastetun videon kuvaaminen:

1. Avaa Kamera-sovellus Google Kamera.
  2. Jos olet kuvatilassa kameratila, vaihda videotilaan Avaa videotila.
  3. Vaihda Hidastus-tilaan.
  4. Aloita kuvaaminen valitsemalla Kuvaa Kuvaa.
    • Jos haluat ottaa korkearesoluutioisen kuvan samalla, kun kuvaat hidastettua videota, napauta kuvauspainiketta Ota valokuva.
  5. Lopeta kuvaaminen valitsemalla Lopeta Lopeta.

Vinkki: Voit kuvata hidastettuja videoita valitsemalla 1/8x.

Intervallivideon kuvaaminen (nopeutettu kuva)

Nopeutettu kuva sopii pitkällä aikavälillä hitaasti tapahtuvien tilanteiden kuvaamiseen, kuten auringonlaskuihin:

1. Avaa Kamera-sovellus Google Kamera.
  2. Jos olet kuvatilassa kameratila, vaihda videotilaan Avaa videotila ja sitten Nopeutettu kuva.
  3. Jos haluat valita nopeuttamisasetuksen, valitse oikeasta alareunasta Automaattinen.
  4. Valitse nopeus. Esimerkkejä:
    • Jos haluat tiivistää 50 sekuntia kuvaa 10 sekunnin videoksi, valitse 5x.
    • Jos haluat tiivistää 20 minuutin kuvauksen 10 sekunnin videoksi, valitse 120x.
  5. Valitse Kuvaa Kuvaa.
    • Jos haluat ottaa korkearesoluutioisen kuvan samalla, kun kuvaat nopeutettua videota, napauta kuvauspainiketta Ota valokuva.
  6. Lopeta kuvaaminen valitsemalla Lopeta Lopeta.

Vinkki: Jos et ole varma sopivasta nopeudesta tai tallennuksen kestosta, valitse Automaattinen.

Näin voit laittaa Yönäkymän päälle nopeutetun kuvan yhteydessä:

1. Avaa Kamera-sovellus Google Kamera.
  2. Jos olet kuvatilassa kameratila, vaihda videotilaan Avaa videotila ja sitten Nopeutettu kuva.
  3. Valitse vasemmasta alareunasta Asetukset Asetukset ja sitten Lisää valoa.
  4. Valitse Yönäkymä .
  5. Valitse Tallenna Kuvaa. Pidä puhelinta paikallaan, kun se kuvaa videota.
  6. Lopeta kuvaaminen valitsemalla Lopeta Lopeta.
Lisätyn todellisuuden videon kuvaaminen