Hvis du har brug for hjælp med et kamera på en anden enhed end en Pixel-telefon, kan du gå til Hjælp til Kamera fra Google

Optag en video med din Pixel-telefon

Du kan optage i realtid og slowmotion på din telefon eller tablet. Du har også mulighed for at optage videoer med tidsforløb, der vises hurtigere, når du afspiller dem. Se, hvordan du bruger Kamera-appen.

Vigtigt!

Take videos with your camera

Optag en video

Vigtigt! Når du optager en video, sætter enheden notifikationslyde på lydløs for at undgå afbrydelser.

Hvis du hurtigt vil optage en video, kan du åbne Kamera-appen og derefter holde fingeren på Tag et billede Lukker.

1. Åbn Kamera-appen Google Kamera.
  2. Hvis du er i billedtilstand kameratilstand, skal du skifte til videotilstand Åbn videotilstand.
  3. Du starter optagelsen ved at trykke på Optag Optag.
    • Tryk på Sæt på pause Sæt på pause for at sætte optagelsen på pause. Tryk på Optag Optag for at starte optagelsen igen.
    • Tryk på Tag et billede Lukker for at tage et billede i høj opløsning, mens du optager en video.
  4. Tryk på Stop Stop for at standse optagelsen.

Tip! Du kan ændre kameraindstillingerne for at bruge funktioner som f.eks. gitterlinjer eller blitz. Se, hvordan du justerer den måde, dit kamera optager på.

Brug videoeffekter

Gør en video mere stabil (Pixel 3a og nyere)

1. Åbn Kamera-appen Google Kamera. Se, hvordan du åbner Kamera-appen på din Pixel-telefon.
  2. Hvis du er i billedtilstand kameratilstand, skal du skifte til videotilstand Åbn videotilstand.
  3. Nederst til venstre skal du trykke på Videoindstillinger og derefter Stabilisering .
  4. Vælg den ønskede type stabilisering.
    • Tryk på Standard for at optage ved let bevægelse.
    • Kun Pixel 4a (5G) og nyere: Tryk på Låst for at tage stillbilleder.
    • Kun Pixel 4a (5G) og nyere: Tryk på Aktiv for at optage ved stor bevægelse.
  5. Du kan justere graden af stabilisering for hver tilstand.

Få filmiske videoeffekter (Pixel 7 og Pixel 7 Pro)

Når du optager i filmisk tilstand, kan du sløre baggrunde og holde dit motiv i fokus. Sådan aktiverer du filmisk tilstand:

1. Åbn appen Kamera Google Kamera på din telefon.
  2. Hvis du er i kameratilstand kameratilstand, skal du skifte til videotilstand Åbn videotilstand.
  3. Stryg til tilstanden Filmisk sløring.
  4. Tryk på lukkerknappen for at optage.
  5. Tryk på dit motiv for at fokusere.

Få video med levende farver (Pixel 7 og Pixel 7 Pro)

Når du optager HDR-video, får du levende farver. Sådan aktiverer du 10-bit HDR-video:

1. Åbn Kamera-appen Google Kamera.
  2. Hvis du er i billedtilstand kameratilstand, skal du skifte til videotilstand Åbn videotilstand.
  3. Tryk på Videoindstillinger nederst til venstre.

Optag video i høj opløsning (Pixel 7 og Pixel 7 Pro)

Du kan optage i 4K med op til 60 billeder pr. sekund ved hjælp af et hvilket som helst af din telefons objektiver. Sådan aktiverer du video i høj opløsning:

1. Åbn Kamera-appen Google Kamera.
  2. Hvis du er i kameratilstand kameratilstand, skal du skifte til videotilstand Åbn videotilstand.
  3. Tryk på Videoindstillinger nederst til venstre.
    • Under "Opløsning" skal du aktivere 4K.
    • Under "Billeder/sek." skal du aktivere 60 fps.
Optag en slowmotionvideo

Sådan optager du en video i slowmotion:

1. Åbn Kamera-appen Google Kamera.
  2. Hvis du er i billedtilstand kameratilstand, skal du skifte til videotilstand Åbn videotilstand.
  3. Skift til Slowmotion.
  4. Du starter optagelsen ved at trykke på Optag Optag.
    • Tryk på Tag et billede Tag et billede for at tage et billede i høj opløsning, mens du optager en video i slowmotion.
  5. Tryk på Stop Stop for at standse optagelsen.

Tip! Hvis du vil optage meget høje hastigheder i slowmotion, skal du vælge 1/8x.

Optag en video med tidsforløb

Sådan optager du ændringer, der sker over lang tid, f.eks. en solnedgang:

1. Åbn Kamera-appen Google Kamera.
  2. Hvis du er i billedtilstand kameratilstand, skal du skifte til videotilstand Åbn videotilstand og derefter Tidsforløb
  3. Tryk på Automatisk nederst til højre for at vælge en hurtigere hastighedsindstilling.
  4. Vælg en hastighed. For eksempel:
    • Hvis 50 sekunder i virkeligheden skal vare 10 sekunder i videoen, skal du trykke på 5x.
    • Hvis 20 minutter i virkeligheden skal vare 10 sekunder i videoen, skal du trykke på 120x.
  5. Tryk på Optag Optag.
    • Tryk på Tag et billede Tag et billede for at tage et billede i høj opløsning, mens du optager en video med tidsforløb.
  6. Tryk på Stop Stop for at standse optagelsen.

Tip! Hvis du er i tvivl om, hvilken hastighed du skal vælge, eller hvor længe du skal optage, kan du trykke på Automatisk.

Sådan aktiverer du Mørkelinse med Tidsforløb:

1. Åbn Kamera-appen Google Kamera.
  2. Hvis du er i billedtilstand kameratilstand, skal du skifte til videotilstand Åbn videotilstand og derefter Tidsforløb
  3. Nederst til venstre skal du trykke på Indstillinger Indstillinger og derefter Mere lys.
  4. Tryk på Mørkelinse .
  5. Tryk på Optag Optag. Hold telefonen stille, mens videoen optages.
  6. Tryk på Stop Stop for at standse optagelsen.
Optag en video med augmented reality
Du kan også optage en AR-video med din Pixel-telefon. Se, hvordan du bruger augmented reality (AR) på din Pixel-telefon.