Als je support voor Camera nodig hebt op een niet-Pixel-telefoon, ga je naar het Helpcentrum van Google Camera.

TalkBack gebruiken met de Camera-app op je Pixel-telefoon

Met TalkBack kun je standaardnavigatiegebaren en verkenning via aanraking gebruiken om de Camera-app te bedienen op je telefoon.

Belangrijk: Sommige van deze stappen werken alleen in Android 8.0 en hoger. Meer informatie over hoe je je Android-versie checkt

TalkBack inschakelen

1. Open de app Instellingen op uw telefoon.
  2. Tik op Toegankelijkheid en dan TalkBack.

Meer informatie over TalkBack

Je lens omdraaien

1. Selecteer Overschakelen naar camera aan voorzijde.
  2. Houd de telefoon voor uw gezicht. Luister naar de beschrijving van wat u op het scherm ziet.
  3. Als u 'Goed voor selfie' hoort, veegt u naar rechts naar Sluiter. Tik vervolgens tweemaal.

Navigeren in de Camera-app

• Als u het type foto wilt wijzigen dat u wilt maken, zoals 'Panorama' of 'Slow motion', selecteert u Meer.
  • Selecteer Fotogalerij om uw foto's te vinden.
  • Selecteer Meer en dan Instellingen om de instellingen van de Camera-app te wijzigen.