Hvis du har brug for hjælp med et kamera på en anden enhed end en Pixel-telefon, kan du gå til Hjælp til Kamera fra Google

Brug appen TalkBack med Kamera på din Pixel-telefon

Med TalkBack kan du bruge standardbevægelserne til navigation og udforskning ved berøring til at finde rundt i appen Kamera på din telefon.

Vigtigt! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 8.0 og nyere. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Aktivér TalkBack

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Hjælpefunktioner og så TalkBack.

Få flere oplysninger om TalkBack.

Vend din linse

1. Vælg Skift til kameraet foran.
  2. Hold telefonen op foran dit ansigt. Lyt til beskrivelsen af, hvad der er på skærmen.
  3. Når du hører "God afstand til en selfie", skal du stryge til højre til Lukker. Tryk derefter to gange.

Find rundt i Kamera-appen

• Du kan ændre på, hvilken type billede der skal tages, f.eks. Panorama eller Slowmotion, ved at vælge Mere.
  • Du kan finde dine billeder ved at vælge Billedgalleri.
  • Du kan ændre indstillingerne for Kamera-appen ved at vælge Mere og så Indstillinger.