Hvis du har brug for hjælp med et kamera på en anden enhed end en Pixel-telefon, kan du gå til Hjælp til Kamera fra Google

Kom godt i gang med at tage billeder på din Pixel-telefon eller -tablet

Du kan tage et billede med kameraet på din telefon på forskellige måder. I denne artikel kan du få hjælp til at tage billeder og finde ressourcer om avancerede billedindstillinger.

Vigtigt!

Tag et billede

1. Åbn Kamera-appen Google Kamera.
  2. Ret kameraet mod dit motiv, og vent på, at det fokuserer.
  3. Tryk på Tag et billede Tag et billede.

Zoom

Du kan zoome ved at sprede fingrene eller knibe dem sammen på skærmen, ved at trykke to gange på skærmen eller ved at bruge skyderen nederst på skærmen.
    Tip! Når du tager et billede af et motiv på lang afstand, kan du zoome ind på dit motiv først for at få flest mulige detaljer med.

Vælg, hvordan du vil tage et billede

Ved hjælp af hænderne
  1. Åbn Kamera-appen Google Kamera.
  2. Ret kameraet mod dit motiv, og vent på, at det fokuserer og opfanger lys.
  3. Tryk på Tag et billede Tag et billede.
Ved hjælp af din stemme
  1. Sig "Hey Google, tag et billede" eller "Hey Google, tag en selfie".
    Valgfrit: Før du tager billedet, kan du bede kameraet om at vente 3-30 sekunder. Du kan f.eks. sige "Hey Google, tag et billede om 12 sekunder".
  2. Kamera-appen åbnes og tager et billede.
Med Wear OS
  1. Konfigurer dit ur ved hjælp af din telefon. Se, hvordan du konfigurerer dit ur.
  2. Åbn Kamera-appen Google Kamera.
  3. På dit ur skal du stryge opad fra bunden af skærmen, indtil kortet for Fjernbetjening vises.
  4. Tryk på lukkerknappen på dit ur for at tage et billede.
    • Dit ur vibrerer og blinker.
    • Du får vist en miniature af billedet på dit ur.

Tip! Du kan få flere oplysninger eller foretage handlinger ved hjælp af dine billeder. Se, hvordan du bruger Google Lens.

Tag avancerede billeder

Følg vejledningen i disse artikler for at tage avancerede billeder: