Hantera och radera information från Googles appar och tjänster som är inbyggda i bilen

Du kan använda Googles appar och tjänster i vissa bilmodeller, till exempel Polestar 2 och Volvo XC40 Recharge Pure Electric.
Viktigt! Inställningarna varierar beroende på biltillverkare. Mer information finns i handboken för bilen.

Hantera aktivitet som sparats i Google-kontot

När du loggar in på ditt Google-konto i bilen sparas viss aktivitet i Google-kontot. Du kan hantera sparad aktivitet i bilinställningarna eller söka efter och radera aktiviteten i Min aktivitet.

Ta bort Google-kontot

Du kan ta bort Google-kontot om du vill radera information som är kopplad till ditt konto från bilen. Du kan fortfarande köra bilen och använda vissa Google-appar när du är utloggad.
  1. Öppna profilinställningarna på bilens skärm.
  2. Tryck på Konton följt av det konto som du vill ta bort.
  3. Tryck på Ta bort konto.

Tips! Öppna enhetsaktiviteten om du vill ta bort kontot från bilen online.

Radera profilen

Om du vill ta bort dina sparade inställningar och konton från bilen kan du radera en profil.
  1. Öppna profilinställningarna på bilens skärm.
  2. Tryck på Radera den här profilen.

Radera data från bilen

Du kan radera all data från bilens infotainmentsystem permanent.
  1. Öppna Inställningar på skärmen i bilen.
  2. Tryck på System följt av Återställningsalternativ följt av Radera all data.