Lyssna på musik, nyheter och ljudböcker

Du kan ladda ned tillgängliga poddar för musik, ljudböcker och poddar till bilen med Google Play Butik integrerat när du har parkerat. När du har laddat ned appen kan du spela upp och bläddra i media medan du kör. Läs mer om hur du laddar ned appar till bilen.

Viktigt! Inställningarna varierar beroende på biltillverkare. Mer information finns i handboken för bilen.

Innan du börjar

Du behöver en bil med appar och tjänster från Google integrerade. Ta reda på vilka bilar som är kompatibla.

Lyssna på musik eller ljudböcker med appar i bilen

Obs! Du kan behöva ett premiumkonto för vissa appar, som YouTube Music eller Spotify, för att spela upp musik i bilen.

1. Tryck på Appar Appar uppe till höger på bilens skärm.
  2. Välj en app.
  3. Tryck på spåret du vill spela upp.

Tips! Du kan även be Google-assistenten att spela upp media åt dig. Läs mer om hur du lyssnar på musik eller radio med Google-assistenten

Lyssna på musik eller ljudböcker via Bluetooth

Viktigt! När du använder Bluetooth för att streama media från telefonen är kanske vissa medieappar inte tillgängliga på bilens skärm

1. Parkoppla telefonen med bilen via Bluetooth.
  2. Tryck på Appar Appar uppe till höger på bilens skärm följt av Bluetooth-ljud Bluetooth Audio.
  3. Tryck på Bluetooth-spelaren Bluetooth-spelare under telefonens namn.
  4. Välj mediekälla.