Konfigurera bilens infotainmentsystem

Du kan använda Googles appar och tjänster, som Assistent, Maps och Play som är integrerade i bilen. När du loggar in med Google-kontot kan du konfigurera assistenten, ladda ned appar och navigera till personliga platser som hemmet och jobbet. Du kan fortfarande köra bilen och använda vissa Google-appar om du är offline eller utloggad, men vissa appar och funktioner kanske inte är tillgängliga.

Logga in med ditt personliga Google-konto. Om du använder ett konto från jobbet, skolan eller någon annan organisation hjälper inte de här stegen. Om du inte har något Google-konto kan du skapa ett på en separat enhet.

Viktigt! Inställningarna varierar beroende på biltillverkare. Mer information finns i handboken för bilen.

Du behöver en bil med appar och tjänster från Google integrerade. Ta reda på vilka bilar som är kompatibla.

Konfigurera infotainmentsystemet

Viktigt! Av säkerhetsskäl måste bilen vara i parkeringsläge för att konfigurering ska kunna göras.

1. Starta bilen.
  2. Kontrollera att du är online.
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att
    • välja språk
    • logga in på Google
    • godkänna användarvillkoren
    • konfigurera Google Assistent
    • ladda ned appar från Play Butik.

Tips! Om du inte slutför konfigureringen första gången visas en avisering regelbundet som en påminnelse om att slutföra den. Tryck på Slutför konfigureringen av profilen i aviseringen för att fortsätta.