Skicka feedback om Google-appar i bilen

Du kan rapportera problem, skicka feedback om produkter och begära nya funktioner för Google-appar i bilen. Kontakta bilens tillverkare om du vill skicka feedback som inte har med Google-appar att göra.

Viktigt! Inställningarna varierar beroende på biltillverkare. Mer information finns i handboken för bilen.

Rapportera ett problem eller ett förslag till ny funktion

Viktigt! Bilen måste vara parkerad för att du ska kunna skriva eller skicka en feedbackrapport.

1. Öppna Inställningar på skärmen i bilen.
  2. Tryck på Google följt av Skicka feedback till Google.
  3. Fyll i feedbackrapporten. Inkludera information som:
    • Vad du gjorde när problemet uppstod.
    • Vad du förväntade dig skulle hända.
    • Vad som faktiskt hände.
  4. Tryck på Skicka.

Vad händer med den feedback du skickar?

Din feedback hjälper oss att förbättra Google-appar i bilar. Vi kan inte alltid svara på din feedback, men alla rapporter tas i beaktande.