Använda Googles integrerade appar och tjänster i bilen

Du kan använd appar och tjänster, som Assistent, Maps och Play som är integrerade i bilen. Läs mer om vilka bildar som är kompatibla och var du hittar ytterligare support.

Kompatibla bilar

Googles appar och tjänster är integrerade i:

Viktigt! Dessa fordon kanske inte är tillgängliga i alla regioner. Vissa funktioner för bilar med inbyggda appar och tjänster från Google, till exempel samtal, sms eller navigering, kräver en internetanslutning för att fungera fullt ut. Om du vill ha tillgång till alla funktioner behöver du ett mobildataabonnemang för bilen från bilens tillverkare.

Om du inte har ett mobildataabonnemang i bilen

I vissa bilar kan du komma åt många inbyggda appar och tjänster via en surfzon från telefonen.

Ansluta via en mobil surfzon

Läs mer om att använda en surfzon

Läs mer om vilka funktioner som är tillgängliga när du använder bilens inbyggda appar och tjänster från Google utan mobildataabonnemang.

Obs! Vissa mobiloperatörer begränsar datadelning via surfzon eller debiterar dig extra för det. Vi rekommenderar att du kollar med operatören.

Tips! Om de appar från Google som är inbyggda i bilen inte fungerar som de ska när du är ansluten till en mobil surfzon uppdaterar du dem till de senaste versionerna via Google Play. Det kan lösa problemet. Om du inte kan ansluta till en mobil surfzon i bilen kanske bilmodellen inte har stöds för surfzonsanslutningar. Kontakta bilens tillverkare för mer information.