Sök i Google Maps när funktionen är inbyggd i bilen

Viktigt! Denna artikel gäller bara Google Maps som är inbyggd i bilen. Funktionens tillgänglighet eller tillämpning kan bero på biltillverkaren eller regionen och ditt dataabonnemang.

Du kan söka efter destinationer i Maps på många sätt. Du kan välja metod utifrån inställningarna och din situation.

Tips! Denna funktion är inte tillgänglig på alla språk eller i alla länder/regioner. Läs mer om hur du använder Assistent på andra plattformar.

Röstsökning

Du kan söka i Maps med röstkommandon.

Söka efter en destination

1. Öppna Google Maps-appen Maps på bilens startskärm.
  2. Så här söker du efter din destination:
    • Tryck på sökfältet i Google Maps följt av Sök alla destinationer Sök. Ange sedan en destination med skärmtangentbordet.
    • Tryck på Tal till text Voice search och säg destinationen.
  3. Starta eller stoppa navigering:
    • Tryck på Starta Starta.
    • Tryck på Stäng Stäng.

Tips! Andra rutter visas som grå linjer på kartan. Tryck på de grå linjerna om du vill ändra rutten.

Välja ett mål från sökalternativet

Senaste platser

Så här navigerar du till de senaste platserna i bilen:
  1. Öppna Google Maps-appen Maps på bilens startskärm.
  2. Tryck på sökfältet när du letar efter dina senaste platser.
  3. Tryck på destinationen.

Söka efter platser i närheten efter kategorier

1. Öppna Google Maps-appen Maps på bilens startskärm.
  2. Tryck på sökrutan i Google Maps.
  3. Tryck på Kategorier Kategorier. Välj sedan en kategori.
  4. Tryck på platsen du vill besöka följt av Start Starta.

Tips! En lista visas över platser i närheten och beräknad restid för att komma dit.

Personliga platser

Så här hittar du dina sparade platser i bilen:
  1. Logga in på ditt Google-konto.
    1. Öppna Google Maps-appen Maps på bilens startskärm.
    2. Tryck på Kontocirkel uppe till höger Kontocirkel följt av Logga in på Google.
    3. Välj inloggningsmetod och följ sedan anvisningarna på skärmen.
  2. Öppna dina sparade platser:
    1. Tryck på sökfältet följt av Privat Personligt.
    2. Tryck på en kategori och välj sedan din destination.

Läs mer om hur du sparar nya platser på telefonen.