Logga in i Googles appar och tjänster i bilen med telefonen

Du kan få åtkomst till ditt Google-konto och dina appar i bilen på ett säkert sätt.

Du behöver

Obs! Av säkerhetsskäl måste bilen vara parkerad när du loggar in på Google-kontot.

1. Starta bilen.
  2. Välj en Google-app på bilens skärm, till exempel Google Maps Lägg upp på Google Maps Google Play Butik Google Play eller Google Assistent Assistent .
    • Om du vill använda Google Maps Lägg upp på Google Maps trycker du på cirkeln med din kontobild eller första bokstaven i ditt namn uppe till höger följt av Logga in.
    • Tryck på Logga in om du vill använda Google Play Butik Google Play.
    • Om du vill använda Google Assistent Assistent trycker du på cirkeln med din kontobild eller första bokstaven i ditt namn uppe till höger följt av Logga in.
  3. Tryck på Logga in med Android-telefon på appens inloggningsskärm.
  4. En QR-kod visas på bilens skärm. Skanna QR-koden med telefonen genom att öppna telefonens inbyggda kameraapp och rikta kameran mot QR-koden. På äldre telefoner använder du appen för QR-skanning.
  5. Välj det Google-konto du vill använda och bekräfta på nästa skärm.