Styra vilka appar som får åtkomst till fordonets plats

Du kan styra vilka appar i bilen som får åtkomst till plats.

Navigera till Inställningar för att justera appåtkomsten till fordonets plats.

Anvisningar:

1. Navigera till Inställningar > Integritet > Plats
  2. Justera Använd plats för att styra platsåtkomsten för allmänna appar.
  3. Justera Förarassistans för att styra platsåtkomsten för appar och funktioner för förarassistans.
    1. Obs! Kontrollen Förarassistans är bara tillgänglig för fordon med Android 12 eller senare.

Allmänna appar påverkar vanligtvis inte körfunktionerna. De använder platsåtkomst för att till exempel visa lokala väderförhållanden.

Förarassistansappar påverkar körfunktionerna. De använder platsåtkomst för funktioner som varningar och visualisering av hastighetsbegränsningar.