Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Bortfiltrer støj fra dine møder i Google Meet

Vigtigt!

Du kan bortfiltrere baggrundsstøj for at begrænse distraktioner i mødet. Meet kan fjerne baggrundsstøj som f.eks. lyden ved indtastning på et tastatur, en dør, der lukker, rumklang eller larm fra en byggeplads i nærheden.

• Lydoptagelser ved skærmdeling påvirkes ikke af støjreducering.
  • Meet bortfiltrerer lyde, der ikke lyder som stemmer. Stemmer fra fjernsynet eller personer, der taler samtidigt, bortfiltreres ikke.
  • Hvis lyde, der ikke er tale, er en vigtig del af dit møde (hvis du f.eks. skal spille på musikinstrumenter), skal du deaktivere støjreducering.
  • Meet justerer lyden, så alle kan høre den ved en behagelig lydstyrke.

Krav til brug af enhedsbaseret støjreducering

Vigtigt! Enhedsbaseret støjreducering er tilgængelig for alle brugere på de fleste Android-telefoner.

Du kan bruge enhedsbaseret støjreducering på disse Android-telefoner:
  • Pixel 4 og nyere
  • Samsung S-serien: S10 og nyere
  • Samsung A-serien: A02 og nyere
  • Xiaomi Redmi 8 og nyere
  • Xiaomi Note 5 og nyere
  • Oneplus Nord AC2001 og nyere
  • Realme 5 Pro, 6 og nyere
  • Vivo Y15 og nyere

Støjreducering i Google Meet kan skifte mellem enheden og skyen for at give det bedst mulige resultat.

Tip! Hvis du er Apple-bruger, skal du tjekke deres website for at se, hvad din enhed kan.

Krav til brug af skybaseret støjreducering

Skybaseret støjreducering er tilgængelig på computere samt i Android og iOS for visse Google Workspace-udgaver.

Du kan bruge skybaseret støjreducering i disse Workspace-udgaver:
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Standard
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Frontline
  • Workspace Individual-abonnent
  • Google One-abonnenter med 2 TB eller mere lagerplads

Business Standard-, Business Plus-, Enterprise Essentials-, Enterprise Standard-, Enterprise Plus-, Frontline- samt Workspace Individual-abonnent og Google One-abonnenter med 2 TB eller mere lagerplads: Støjreducering er som standard aktiveret.

Konti med Education Fundamentals, Education Plus, Education Standard eller Teaching and Learning Upgrade: Støjreducering er som standard deaktiveret.

For alle Workspace-konti: Hvis indstillingerne er aktiveret som standard for din organisation i et møde, hvor der er deltagere uden for din organisation, kan de også bruge denne funktion under det pågældende møde.

Aktivér støjreducering

Du kan aktivere eller deaktivere støjreducering før eller under dine møder.

Før et møde

1. Gå til meet.google.com efterfulgt af vælg et møde.
  2. Før du tilmelder dig, skal du øverst til højre klikke på Flere valgmuligheder Mere efterfulgt af Indstillinger Indstillinger.
  3. Klik på Lyd .
  4. Aktivér Støjreducering.
  5. Klik på Deltag nu.

I et møde

1. Nederst på siden skal du klikke på Flere valgmuligheder Mere efterfulgt af Indstillinger Indstillinger.
  2. Klik på Lyd .
  3. Aktivér Støjreducering.

Tjek, hvor meget støj der bortfiltreres i dit Google Meet-møde

Kig på ringen omkring indikatoren for tale ud for din forhåndsvisning øverst til højre på skærmen. Jo større ringen er, jo mere støj bortfiltreres.

Første gang der registreres støj, fortæller indikatoren for tale dig, at støjreducering aktivt fjerner støj.