Kokouksen taustahälyn suodattaminen Google Meetissä

Tärkeää:

Taustahälyn suodatus voi vähentää häiriöitä kokouksen aikana. Meet voi poistaa esimerkiksi kirjoittamisesta, oven sulkemisesta tai kaikumisesta syntyvää taustahälyä tai läheisen työmaan ääniä.

• Taustahälyn vaimennus ei vaikuta äänen tallentamiseen näytön jakamisesta.
  • Meet suodattaa pois hälyn, joka ei kuulosta puheelta. Televisiosta kuuluvia tai samaan aikaan puhuvien ihmisten ääniä ei suodateta pois.
  • Jos muu kuin puhe, esimerkiksi soittimien soittaminen, on tärkeä osa kokousta, laita taustahälyn vaimennus pois päältä.
  • Meet säätää äänenvoimakkuuden kaikille osallistujille sopivaksi.

Laitepohjaisen taustahälyn vaimennuksen käytön vaatimukset

Tärkeää: Laitepohjainen taustahälyn vaimennus on kaikkien Workspace-käyttäjien ja muiden kuin Workspace-käyttäjien käytettävissä useimmilla Android-puhelimilla.

Laitepohjaista taustahälyn vaimennusta voi käyttää näillä Android-puhelimilla:
  • Pixel 4 ja uudemmat
  • Samsung S ‑sarja: S10 ja uudemmat
  • Samsung A ‑sarja: A02 ja uudemmat
  • Xiaomi Redmi 8 ja uudemmat
  • Xiaomi Note 5 ja uudemmat
  • Oneplus Nord AC2001 ja uudemmat
  • Realme 5 Pro, Realme 6 ja uudemmat
  • Vivo Y15 ja uudemmat

Google Meetin taustahälyn vaimennus voi siirtyä laitteen ja pilven välillä toiminnan optimoimiseksi.

Vinkki: Apple-käyttäjät voivat tutustua ominaisuuksiin Applen omilla sivuilla.

Pilvipohjaisen taustahälyn vaimennuksen käytön vaatimukset

Pilvipohjainen taustahälyn vaimennus on käytettävissä tietokoneella sekä Android- ja iOS-laitteilla tietyissä Google Workspacen versioissa.

Pilvipohjaista taustahälyn vaimennusta voi käyttää näissä Workspace-versioissa:
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Standard
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Frontline
  • Workspace Individual
  • Google One ‑tilaus, johon kuuluu vähintään 2 Tt tallennustilaa

Business Standard-, Business Plus-, Enterprise Essentials-, Enterprise Standard-, Enterprise Plus-, Frontline- ja Workspace Individual ‑tilit sekä Google One ‑tilaajat, joilla on vähintään 2 Tt tallennustilaa: Taustahälyn vaimennus on päällä oletuksena.

Education Fundamentals-, Education Plus-, Education Standard- ja Teaching and Learning Upgrade ‐tilit: Taustahälyn vaimennus on oletuksena poissa päältä.

Kaikki Workspace-tilit: Jos asetus on oletuksena päällä organisaatiossa ja käynnissä on kokous organisaation ulkopuolisten käyttäjien kanssa, myös he voivat käyttää tätä ominaisuutta kokouksen aikana.

Taustahälyn vaimennuksen laittaminen päälle

Taustahälyn vaimennus voidaan laittaa päälle tai pois päältä ennen kokousta tai sen aikana.

Ennen kokousta

1. Siirry osoitteeseen meet.google.com ja sitten ja valitse kokous.
  2. Ennen kuin liityt, valitse oikeasta yläkulmasta Lisäasetukset Lisää ja sitten Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Ääni
  4. Laita Taustahälyn vaimennus päälle.
  5. Valitse Liity nyt.

Kokouksessa

1. Klikkaa alareunasta Lisäasetukset Lisää ja sitten Asetukset Asetukset.
  2. Valitse Ääni .
  3. Laita Taustahälyn vaimennus päälle.

Google Meet ‑kokouksen taustahälyn vaimennuksen tarkistaminen

Näytön oikeassa yläkulmassa, oman kuvan esikatselun vieressä näet renkaan äänen osoittimen ympärillä. Mitä suurempi rengas, sitä enemmän taustahälyä vaimennetaan.

Kun taustahälyä vaimennetaan ensimmäisen kerran, äänen osoitin kertoo taustahälyn vaimennuksen vaimentaneen ääntä aktiivisesti.