Säga upp prenumerationen på Google Workspace Individual

Du kan avsluta prenumerationen på Google Workspace Individual när som helst. När du säger upp prenumerationen sker inga framtida debiteringar för Google Workspace Individual. Prenumerationer på Google Workspace Individual är inte återbetalningsbara.

När prenumerationen tar slut

Du har åtkomst till funktionerna i Google Workspace Individual till prenumerationsperiodens och faktureringscykelns slut. När prenumerationsperioden avslutas förlorar du åtkomst till funktionerna i Google Workspace Individual.

Avsluta prenumerationen på Google Workspace Individual

1. Öppna pay.google.com på datorn.
  2. Klicka på Prenumerationer och tjänster högst upp.
  3. Klicka på Hantera under Prenumeration på Google Workspace Individual.
  4. Klicka på Säg upp prenumerationen under Prenumerationsstatus.
När du avslutar prenumerationen får du ett e-postmeddelande som bekräftar att prenumerationen har sagts upp. Bekräftelsemeddelandet har ämnesraden ”Google Workspace: Individual-prenumeration avslutas” och kommer från e-postadressen googleworkspace-noreply@google.com.

Återuppta prenumerationen

Så här återupptar du en prenumeration som löper ut innan den aktuella faktureringsperioden är slut:

1. Öppna sidan för att hantera kontot på datorn.
  2. Öppna Prenumerationsstatus och klicka på Återuppta prenumeration följt av Återuppta.
Tips! Visa och hantera betalnings- och prenumerationsuppgifter på sidan för prenumerationshantering.