Uw Google Workspace Individual-abonnement opzeggen

Je kunt je Google Workspace Individual-abonnement altijd opzeggen. Als je je abonnement opzegt, worden toekomstige betalingen voor Google Workspace Individual stopgezet. Je kunt geen terugbetaling krijgen voor een abonnement op Google Workspace Individual.

Als uw abonnement afloopt

U houdt toegang tot uw Google Workspace Individual-functies tot uw abonnementsperiode en de betaalcyclus voorbij zijn. Nadat uw abonnementsperiode is afgelopen, raakt u de toegang tot de Google Workspace Individual-functies kwijt.

Je Google Workspace Individual-abonnement opzeggen

1. Ga op uw computer naar pay.google.com.
  2. Klik bovenaan op Abonnementen en services.
  3. Klik onder Google Workspace Individual-abonnement op Beheren.
  4. Klik onder Abonnementsstatus op Abonnement opzeggen.
Als u uw abonnement opzegt, krijgt u een e-mail waarin de opzegging van uw Google Workspace-abonnement wordt bevestigd. De bevestigingsmail heeft als onderwerp Opzegging van Google Workspace Individual-abonnement. De afzender is het e-mailadres googleworkspace-noreply@google.com.

Uw abonnement hervatten

Via deze stappen hervat u een abonnement dat verloopt vóór het einde van de huidige factureringsperiode:

1. Ga op uw computer naar Uw account beheren.
  2. Klik onder Abonnementsstatus op Abonnement hervattenen danHervatten.
Tip:  Bekijk en beheer uw betalings- en abonnementsgegevens op de pagina voor abonnementsbeheer.