Åtgärda betalningsproblem

Om du vill fortsätta vara en Workspace Individual-prenumerant får du inte ha några betalningsproblem på ditt konto.
Om du har försökt att köpa en prenumeration men betalningen inte gick igenom testar du de här stegen.
  1. Öppna sidan för att hantera kontot på datorn.
  2. Öppna Din betalningsmetod och klicka på Granska betalningsproblem eller Ändra betalningsmetod
  3. Välj det kort du vill uppdatera.
  4. Klicka på Hantera följt av Ändra betalningsmetod.
  5. Klicka på Skicka när du har uppdaterat kortet.
Säkerställ att betalningsmetoden stöds
Google Workspace Individual-prenumerationer har endast stöd för kreditkortsbetalningar.
Kontakta kreditkortsutgivaren
Om dina kreditkortsuppgifter är korrekta men betalningen inte kan slutföras kontaktar du kreditkortsutgivaren.
De kan ha mer information om varför ditt kreditkort inte kan debiteras.