Ändra ditt kreditkort

När du börjar prenumerera på Google Workspace Individual kan du ändra kortet för prenumerationsbetalning.

1. Öppna sidan för att hantera kontot på datorn.
  2. Öppna Din betalningsmetod och klicka på Ändra betalningsmetod
  3. Välj det kort du vill uppdatera.
  4. Klicka på Hantera följt av Ändra betalningsmetod.
  5. Klicka på Skicka när du har uppdaterat kortet.

Viktigt! Det går bara att använda ett kreditkort för att betala för Google Workspace Individual-prenumerationer.

Åtgärda problem med kreditkort

Obehörig debitering Får inte åtkomst till kontot Avvisad, misslyckad eller ofullständig transaktion
Om du har problem med att betala för Google Workspace Individual eller om du får ett felmeddelande kan du läsa mer om hur du löser betalningsproblem.